Spolu: partnerský manuál E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Velké umění, které stojí za to Pojďte načerpat energii zvládnout všechny překážky, které před nás partnerský život klade, pojďte se naučit, jak si partnerský život užívat a jak zůstat SPOLU. SPOLU ne kvůli dětem, ne kvůli tomu, co řekne okolí, ne kvůli tomu, že to finančně vychází lépe nebo že se bojíte, abyste nezůstali sami. SPOLU, protože… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velké umění, které stojí za to

Pojďte načerpat energii zvládnout všechny překážky, které před nás partnerský život klade, pojďte se naučit, jak si partnerský život užívat a jak zůstat SPOLU. SPOLU ne kvůli dětem, ne kvůli tomu, co řekne okolí, ne kvůli tomu, že to finančně vychází lépe nebo že se bojíte, abyste nezůstali sami.

SPOLU, protože SPOLU být chcete, protože si užíváte každou chvilku, kdy můžete být SPOLU, protože víte, že i když přijde výměna názorů, tak to usmíření bude stát za to a že výměna názorů je běžným projevem soužití, která vztah neoslabuje, ale posiluje, když se držíte určitých pravidel. Prostě proto, protože SPOLU jste rádi, že SPOLU chcete být.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna Libri
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Robin registrovaný uživatel

    Nemáme se ženou úplně problémy, ale po deseti letech spolu spíš stereotyp a trochu nuda, v několika případech jsme se shodli se ženou, jako by psala o nás dvou. Zavádíme rituály a obzvlášť rituál napojení nás oba dost baví. Doporučuji přečíst, nejsou to odborné řeči, kterým člověk nerozumí. Za mě super.

    Kniha, Fortuna Libri, 2019, 9788075462220

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda