Partnerský manuál

Autor Aleš Kalina

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Aleš Kalina je předním českým koučem, lektorem a řečníkem v oblasti osobního růstu. Jeho přednášky ročně navštěvují tisíce lidí, jeho stránka na Facebooku dosáhla v roce 2014 celkem 45 000 fanoušků a na jeho webové stránky ročně přijde více než půl milionu lidí, kteří hledají radu pro svůj život.  Kdybychom byli celiství takoví jací jsme,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Aleš Kalina je předním českým koučem, lektorem a řečníkem v oblasti osobního růstu. Jeho přednášky ročně navštěvují tisíce lidí, jeho stránka na Facebooku dosáhla v roce 2014 celkem 45 000 fanoušků a na jeho webové stránky ročně přijde více než půl milionu lidí, kteří hledají radu pro svůj život. 

Kdybychom byli celiství takoví jací jsme, nebyla by zapotřebí pohlaví. Celý systém planety Země je navržený tak, že se vzájemně potřebujeme a doplňujeme. Najít pro sebe kompatibilního partnera je umění, kterému se může naučit každý. Chcete prožít život sami nebo s někým, s kým to bude stát za to? V této knize se naučíte mnoho nejen o sobě, ale i tom, jak si najít pro sebe toho správného partnera. Provedu vás sestavením objednávky partnera a vysvětlím vám i podstatu testování partnerské kompatibility s pomocí mých 7 metod. 

Představím vám mnou nalezené zákonitosti vztahů, které vám pomohou elegantně definovat vaše dlouho neřešené problémy a uzavírat je. Čeká vás i výklad oblíbené Domácí ústavy a 3x a dost. 

Staňte se právě vy novou generací, která bude umět svůj vztah nejen dobře vystavět, ale i udržet a rozvíjet. Má kniha vám k tomu pomůže.

Sdílet 0

Nakladatel
Mindsoft
jazyk
čeština
Počet stran
109
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 250 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora