Spánek

Autor C. L. Taylor

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Anna nechce nic než spát. Ale noční děsy vyvolané pocitem viny a vzpomínkami na jednu příšernou událost jí usnout nedovolí.Před svou minulostí utekla na skotský ostrov Rum, kde si našla práci v odlehlém hotýlku. Doufala, že jí tento únik před realitou pomůže začít nový život.Její záměr zhatí příjezd sedmi hostů, kteří Annin sen promění ve smrtící… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Anna nechce nic než spát. Ale noční děsy vyvolané pocitem viny a vzpomínkami na jednu příšernou událost jí usnout nedovolí.
Před svou minulostí utekla na skotský ostrov Rum, kde si našla práci v odlehlém hotýlku. Doufala, že jí tento únik před realitou pomůže začít nový život.
Její záměr zhatí příjezd sedmi hostů, kteří Annin sen promění ve smrtící noční můru. Každý z těch sedmi má tajemství; jeden vyloženě lže. Zastírá svou identitu i důvod zdejšího pobytu. V hotelu Bay View se ubytoval vrah.
A jeho pozornost směřuje k Anně...

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2019
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Spánek je psychothrillerem každým coulem. Zajímavá zápletka, příběh vyprávěný pohledy několika postav a pochmurné, klaustrofobické prostředí zapadlého hotelu na malém ostrově, dokonale izolovaného od okolního světa. Když si představíte, že na takovém místě trávíte dovolenou, s lidmi, o kterých nic nevíte, a záhy přijde bouře, která vás připraví o mobilní signál, telefonní linku i internetové připojení, husí kůže se jen tak nezbavíte.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Mé druhé setkání s touto spisovatelkou mě jen utvrdilo v tom, že prostě ví jak na to. Kniha je úžasný psychothriller plný traumat a různých následků z něčí smrti. Bavila mě od první strany a opravdu jsem nečekala že to takto dopadne. Velmi mě překvapilo zjištění kdo stojí za Anninými obavami ze sledování a chvílemi jsem si i myslela že je prostě jen hysterická po událostech co se jí stali. Čtení této knihy jsem si užila a moc mě to bavilo. Musím si přečíst i ostatní knihy od této spisovatelky protože tohle byla jízda.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983283

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora