Smaragdina: Přízračná holčička E-kniha

Smaragdina: Přízračná holčička E-kniha

Součástí série: Scarlatina 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Jestli si myslíš, že smrt je konečná stanice, je to jen proto, že ještě neznáš žádné duchy. Malá Smaragdina žije šťastně se svou rodinou v Hotelu Fantastique, tom nejelegantnějším místě na Divokém západě, vypomáhá rodičům v kuchyni a učí se kulinářské triky od své babičky, světoznámé kuchařky přezdívané Obryně.Život se však rodině obrátí vzhůru… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jestli si myslíš, že smrt je konečná stanice, je to jen proto, že ještě neznáš žádné duchy. Malá Smaragdina žije šťastně se svou rodinou v Hotelu Fantastique, tom nejelegantnějším místě na Divokém západě, vypomáhá rodičům v kuchyni a učí se kulinářské triky od své babičky, světoznámé kuchařky přezdívané Obryně.

Život se však rodině obrátí vzhůru nohama, když Smaragdina zemře na spálu… a stane se z ní přízrak. Následující dny jí pěkně zkomplikují obyvatelé Onoho světa, vymítači duchů z Tohoto světa i spousta dalších legračních postav.

Taky jí ale pomůžou přijmout její smrt s humorem. Smaragdina se musí naučit, jak být správná přízračná holčička. Pomůže jí s tím třeba její kamarádka lady Hrůzostrašná, výstřední francouzská pavoučice, nebo kovbojská lovkyně zesnulých Nikotýna. Přesně takový je druhý díl knihy Scarlatina, zesnulá kuchařka.

Sdílet 0

série
Scarlatina 2. díl z 2
Další ze série
1. Scarlatina: Zesnulá kuchařka
2. Smaragdina: Přízračná holčička
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Knihy pro mládež » Fantasy, sci-fi, horor pro mládež
Nakladatel
Drobek
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2023
  • Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    V Scarlatině (má recenze zde) jsme byli svědky dobrodružství chlapce, který se chce stát šéfkuchařem, k čemuž mu pomáhala přízračná kuchařka. Kluk jménem Roman se nakonec dostal až do velmi zajímavě prokresleného Podsvětí, kde musel uvařit pokrm, jenž by chutnal jak zesnulým, tak živým. A s tím mu pomáhala právě Scarlatina a jistá pavoučice. Šlo o nesmírně milý, a přitom lehce morbidní příběh, který by rozhodně utkvěl v paměti všem, kdo jsou fanoušky snímků, jako je třeba Mrtvá nevěsta Tima Burtona. Nyní je tu další kniha od stejné autorky a totožného ilustrátora. Jak se vydařila?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.8 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda