Prázdné úsměvy E-kniha

Prázdné úsměvy E-kniha

Součástí série: Malá místa 4. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

219 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní

Brian, Coco a Phil čekají, až jim usměvavý muž poskytne šanci zachránit jejich kamarádku Ollie. Ta se obětovala, aby zachránila tatínkovi život. Není ale mrtvá, jak si myslí dospělí, jen uvízla v jiné realitě, ve světě za mlhou, za zrcadly, ve světě, kterému vládne usměvavý muž, a čeká na vysvobození. Jenomže to může přijít za příliš vysokou cenu,… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Brian, Coco a Phil čekají, až jim usměvavý muž poskytne šanci zachránit jejich kamarádku Ollie. Ta se obětovala, aby zachránila tatínkovi život. Není ale mrtvá, jak si myslí dospělí, jen uvízla v jiné realitě, ve světě za mlhou, za zrcadly, ve světě, kterému vládne usměvavý muž, a čeká na vysvobození. Jenomže to může přijít za příliš vysokou cenu, a Ollie si toho je plně vědoma.

A v parném vyprahlém Východním Evansburgu se zatím zničehonic objeví malý Tim Jenkins, který se před pár měsíci i se svojí mladší sestřičkou ztratil z poutě. Jenomže není schopný srozumitelně říct, kde vlastně byl a kdo ho unesl.

Je tohle ta šance, na kterou Brian, Coco a Phil čekají?

Sdílet 0

série
Malá místa 4. díl z 4
Další ze série
1. Zrádné mlhy
2. Mrtvé hlasy
3. Temné vody
4. Prázdné úsměvy
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Knihy pro mládež » Fantasy, sci-fi, horor pro mládež
Nakladatel
Drobek
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hošková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Koupeno pro dceru 12 let, celou sérii miluje a na další díl se velmi těšila. Každý díl napínavý, tento prý nejvíce napínavý a nejlépe napsaný. Snad budou i další díly :-)

    Kniha, Drobek, 2024, 9788027714490

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Bažantová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Já teda nevim, ale po 3 dílu jsem čekala něco jiného. Jako není to vyloženě špatné... Očekávala jsem více poutavý příběh. Třetí díl byl průměrný, tak jsem doufala, že tento bude bomba, ale nějak se to autorce nepovedlo. Atmosféra nic moc a upřímě první 2 díky (Zrádné mlhy a Mrtvé hlasy) byli nejlepší. Obálka slibuje klauny, kteří tam byli, ale ten popis nebyl tak hororový a ani děsivý. Dobře měli ostré zuby a drápy, ale to bylo vše. Spíš jsem měla pocit, že čtu pohádku na dobrou noc. Některé situace prostě nefungovali. Ať už absencí atmosféry nebo nelogickým způsobem. Jako například, jak se klaun dostane jenom, do pokoje a druhý do sklepa... Žádné vysvětlení prostě nic. Konec byl hrozně uspěchaný a působilo to jako, že autorka neví, co víc napsat. Střídali se pohledy. Buď bylo, co se děje Coco, Benovi a Philovi nebo Ollie. A upřímně, šlo si s tím více vyhrát. Minimálně u Ollie šlo více doladit atmosféru, aby to lépe fungovalo... Pozitivum je, že bylo hezky vykreslené, jak je důležité přátelství, ale toď vše. Doporučuji pouze v případě, že jste četli Temné vody a chcete vědět, jak to dopadne.

    Kniha, Drobek, 2024, 9788027714490

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora