Sídlo hrůzy E-kniha

Sídlo hrůzy E-kniha

Součástí série: Štvanci 1. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

Sestry Sarah a Chloe společně zdědí dům, o jakém se jim v životě ani nesnilo. Zní to jako pohádka, má to však jeden háček...Krátce poté, co se ženy do monumentálního sídla nastěhují, se v domě začnou dít zvláštní věci. Na různých místech po domě se objevuje odporný zápach, prudce klesá teplota, ozývají se nevysvětlitelné zvuky a majitelky mají… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sestry Sarah a Chloe společně zdědí dům, o jakém se jim v životě ani nesnilo. Zní to jako pohádka, má to však jeden háček...

Krátce poté, co se ženy do monumentálního sídla nastěhují, se v domě začnou dít zvláštní věci. Na různých místech po domě se objevuje odporný zápach, prudce klesá teplota, ozývají se nevysvětlitelné zvuky a majitelky mají každou chvíli pocit, jako kdyby je někdo pozoroval.

K tomu všemu najdou v horním poschodí tajnou studovnu plnou bizarních okultních artefaktů a záhadnou knihu psanou v latině.

Podivné zážitky jsou čím dál častější a hrůzostrašnější. Postupně dospějí až k nervy drásajícímu vrcholu, kdy obyvatelé stanou tváří v tvář ďábelské moci ovládající dům Perronových. Podaří se jim toto setkání přežít a spasit vlastní duše?

Sdílet 0

série
Štvanci 1. díl z 3
Další ze série
1. Sídlo hrůzy
2. Ďáblovy dveře
3. Očistec
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Horor
Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Sídlo hrůzy je horor s opravdu nehezkými duchy. Autor se na nich vážně vyřádil, zvláště ke konci. Máte-li něco takového rádi, pak si užijete. V tomhle sídle je totiž hrůzy víc než dost.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 84 hodnocení čtenářů

48× 5 hvězdiček 20× 4 hvězdičky 12× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Mašová registrovaný uživatel

    V poslední době když narazím na nějakou knihu označenou horor, tak je pro mě horor dočíst knihu, ale úplně v jiným smyslu. Kdežto tato kniha si to zaslouží. Je to opravdu skvělá duchařina a já nemohla přestat číst a díky krátkým kapitolám a většímu písmu jsem ji přečetla za 2,5 hodiny! Jedná se o takovou tu klasiku. Sestry - Sarah a Chloe zdědí starý dům po svém zesnulém strýci. Chloe i se svou malou dcerkou, manželem a Sarah se tam přestěhují. Najednou se na na určitých místech začne objevovat chlad, zápach, záhadné ťukání a postavy... K tomu všemu najdou v horním poschodí tajnou studovnu plnou bizarních okultních artefaktů a záhadnou knihu psanou v latině... Téměř od začátku se v knize začnou objevovat strašidelné momenty, které z nás nikdo nechce zažít. Čím víc se dostane do hloubky příběhu, tím víc se začínají objevovat strašidelnější momenty až kniha naplno graduje. Musím říct, že jsem se fakt v určitých situacích bála a moje fantazie pracovala na plné obrátky a číst ji večer pro mě nebylo moc příjemné. Nečekejte však, že má kniha happyend a uzavřený konec. Nikoliv! O to je to ještě lepší. Jelikož jsem se na GR dočetla, že se jedná o sérii s pěti díly, tak jsem opravdu zvědavá na to, co nás čeká dál a modlím se, aby zde všechny díly vyšly.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 4 z 5 hvězdiček Pavlína Máslová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mám moc ráda knížky o starých domech. To jak je spisovatelé popisují, rozvíjí moji fantazii. Tahle byla fajn..ale čekala sem asi něco víc. Víc děje ze kterého mrazí.. Ale je čtivá, rozhodně dobře napsaná a na jedno odpoledne akorát.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 5 z 5 hvězdiček Enthu registrovaný uživatel

    Děkuji moc Knihy Dobrovský za zaslání recenzního výtisku Sídlo hrůzy. Tato kniha mě velice zaujala svou anotací, u které jsem si řekla, že stojí opravdu za to. Navíc, je podzim a já se tak pomalu přesouvám ke strašidelnějším knihám. Od Sídla hrůzy jsem čekala cokoli, ale tohle zrovna ne. Jako první mě překvapila velikost písma. Jsem zvyklá na malá písmena, takže to pro mě byla zprvu docela velká změna, ale brzy jsem si zvykla. Kapitoly jsou velmi krátké, takže kdykoliv lze knihu odložit, ale s tím, jak je děj napínavý, tak nejde odložit. Často se tak stalo, že kapitola končila v tom nejzajímavějším a já potřebovala nutně vědět, jak to dopadne, že jsem četla dál. Přišlo mi, že i kvůli velikosti písmen a krátkým kapitolám čtení utíkalo rychle. Zprvu jsem si říkala, kdy už se tam začne dít něco strašidelného, jelikož jsem se dostala už ke sté stránce a nic se nedělo. Ale asi po pár stránek se začaly objevovat strašidelné záležitosti a s postupem času se to zhoršovalo čím dál víc. A to se mi na tom velmi líbilo, jak se to postupně vyvíjelo. Prostředí a nadpřirozené bytosti byly moc dobře popsané a nedělalo mi problém si je představit. Avšak ty představy vypadaly dost strašidelně, až jsem z toho měla husí kůži. Nejvíc se divím, že i přes jeho proslulost, byli všichni ochotní se do něj přestěhovat. Od poloviny knihy jsem byla do příběhu velmi zažraná a nedokázala jsem se od ní odtrhnout. To, co se tam dělo, bylo šílené a neříkala jsem věřit vlastním očím. Upřímně, samotný konec mě velice překvapil. Pokud máte rádi horory, u kterých se začtete, abyste věděli, jak to skončí, tak je Sídlo hrůzy to pravé pro vás. Určitě doporučuji číst knihu po večerech, jelikož v tu dobu se též odehrávají strašidelné věci v příběhu.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Papi registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Chci další knihy ze série, další pokračování! Škoda, že nikde není informace o tom, že kniha je ze série Hunter a má další pokračování. Kdybych se o tom nedozvěděla, tak budu zklamaná z konce knihy. Takto doufám, že bude co nejdřív přeložený další a další a další díl z docela do budoucna slibné série.

    E-kniha, Fobos, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Navrátilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka je za mě top, přečteno jedním dechem. Kniha je čtivá, konec velmi napínavý a svádí k myšlenkám na pokračování

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 3 z 5 hvězdiček Sandra Vavřičková registrovaný uživatel

    Strašidelné domy miluju a nikdy mě nepřestane bavit tento typ knih číst! V tomto příběhu se setkáváme s poměrně předvídatelným dějem, což ale vůbec nevadí. Jelikož kniha je napsána čtivě a rychle vás vtáhne do děje Takže ji přečtete na jeden nádech. K hlavním postavám jsem si bohužel žádný vztah moc nevybudovala, přišly mi celkem ploché. V knize se dočkáme spousty strašidelných scén, ale opět musím říct, že bohužel mi přišly scény a kniha celkově strašidelná až ke konci Jako plus vidím to, že celý příběh pěkně gradoval a závěrečná scéna byla opravdu až děsivá! Bonusem je pro mě konec, který jsem nečekala a podle mě zapadal do příběhu Knihu můžu doporučit všem milovníkům hororů, ale nečekejte, že se budete v noci bát usnout. Kniha je spíše (aspoň pro mě) takovou oddechovkou na poli hororů A pokud jste ještě žádnou hororovou knihu nečetli, tak bych možná právě začala touto ♥️

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel

    Konečně správná duchařina! Ach, konečně... Strašidelné domy mám úplně nejraději. Ta atmosféra je skvělá a vždy si strašně přeji sama něco takového zažít. No, to se mi asi nikdy nepoštěstí, ale alespoň si o tom můžu číst... :) . Tohle byla skvělá kniha. Začátek trochu jako Darcy, ale pak se to perfektně rozjede a má to akci, která Darcy mnohdy chybí. A hlavně to má celkem reálné chování postav, což také nebývá moc samozřejmostí... . Konec mě dostal, šokoval a naštval :D, ale tak co se dá dělat no. Počkáme si ...

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Novotná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čte se dobře. Strašidelné scény jsou popsány tak dobře, že jsem si dokázala celkem autenticky představit ten pocit hrůzy jakou postava Chloe při setkání s nadpřirozenem právě zažívala. Knížku doporučuji.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 2 z 5 hvězdiček Jakub Procházka registrovaný uživatel

    To je jak Darcy Coates, akorát v mužském podání. Ztráta času

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Kniha se cetla dobre prakticky sem ji zhltla za par hodin. Mam rada tema strasidelne domy i kdyz je to vlastne porad stejna pisnicka. Sem zvedava zda bude dalsi dil a trochu me mrzi ze od autora nejsou v cestine k dostani dalsi jeho knihy.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027704538

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora