Sběratel přání

Autor Mia Sheridan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

New Orleans, město záhad a kouzel, tajemství, snů a historie utopené v lásce a nejkrutější bolesti. Když baletka Clara Campbellová přijede do New Orleansu, uchvátí ji tragický příběh plantáže Windisle. Říká se, že už na ní nenajdete živou duši, Clara však ke svému překvapení za jejími kamennými zdmi neuslyší duchy, ale muže z masa a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

New Orleans, město záhad a kouzel, tajemství, snů a historie utopené v lásce a nejkrutější bolesti.

Když baletka Clara Campbellová přijede do New Orleansu, uchvátí ji tragický příběh plantáže Windisle. Říká se, že už na ní nenajdete živou duši, Clara však ke svému překvapení za jejími kamennými zdmi neuslyší duchy, ale muže z masa a kostí. Zjizveného samotáře stravovaného bolestí hlubší a temnější než vody řeky Mississippi, jež se vine za hranicí jeho dobrovolného vězení.

Muž za zdí, kdysi ambiciózní právník Jonah Chamberlain, udělal v minulosti osudovou chybu a nyní se skrývá před světem. To poslední, co čeká, je přátelství s obětavou ženou, která k němu promlouvá puklinami v kamenech a která se za ním každý týden vrací. Clara v něm probouzí touhu po všem, čeho se dávno vzdal, a zasela mu do srdce strach i naději.

Sběratel přání je příběhem o studu a vítězství, osamělosti a lásce a o setkání dvou srdcí, jež spolu dokážou překonat i ty nejvyšší překážky.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 14 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka Koutská registrovaný uživatel

    Nádherný příběh. Četla jsem eknihu,ale koupím si i papírovou, zaslouží si místečko v domácí knihovničce ❤️.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914891

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem ji jedním dechem. Mohu jen doporučit.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914891

  • 5 z 5 hvězdiček Nela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásný příběh! Dočetla jsem před malou chvilkou a stránky jsem doslova hltala vždy, když jsem měla možnost. Hlavní postavy - Claru a Jonaha jsem si naprosto zamilovala i přesto, že je Jonah ze začátku tak trochu mrzout. Ale není se čemu divit, po tom všem čím si prošel. Příběh je napsaný neskutečně čtivě, mile a napínavě. Původně jsem myslela, že bude větší část věnována příběhu z roku 1860, ale byla jsem mile překvapena, když se děj odehrával spíše kolem současnosti. V příběhu není nouze o napětí, romantiku, ale ani o intimní kapitoly, které však autorka popsala skutečně decentně, krásně a bez vulgarit. I to je jedním z důvodů mého vysokého hodnocení - je velmi těžké napsat milostné scény tak, aby nevyzněli vulgárně a lacině, a to se autorce povedlo! Skutečně skvělá práce! Minulost a současnost se proplétají....autorka poukazuje na silně poškozenou psychiku člověka po tragické ztrátě blízkých i zdravotních problémech. Proti němu staví optimistu a neskutečně vřelého člověka, který je vždy ochoten pomoc a nabízet jí vždy tak, jak je potřeba a nikam se nevnucovat. Psychické zdraví je stále upozaďováno před fyzickým, nemá však nikterak menší váhu. Často jsou psychické problémy utlačovány, nevnímány a opomíjeny...ačkoliv je důležité se jim věnovat a řešit ej správným způsobem. Hlavní hrdinka na Jonaha netlačí, věnuje mu čas i prostor, který potřebuje aby se opět vrátil do svého života. Přístup Clary je skutečně skvělý a je dobrým příkladem, jak se v podobných situacích chovat...takové věci se nevyřeší za den...je třeba jim dát čas. No, vypovídala jsem se dost....Knížku vřele doporučuji! Určitě najde místo i ve Vaší knihovně stejně tak, jako v té mé! :)

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914891

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Svobodová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherný příběh naděje,tajemství,láska ...prostě krásné čtení .Múžu jen vřele doporučit .

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914891

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Po dlouhé době opět příběh, který pohladí po duši, utkví v hlavě a nelze na něj přestat myslet. Je to splněné přání každého čtenáře, kterého vyprávění pohltí a dá mu takový klid a mír, lásku a porozumění. Knihu mohu vřele doporučit všem, kteří věří na kouzla lásky.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026914891

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora