Samostudijní kurz politického islámu

Autor Bill Warner

E-kniha

Samostudijní kurz politického islámu E-kniha

Autor Bill Warner

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V médiích se objevuje řada názorů na islámskou doktrínu, ale žádná fakta. Nikdo totiž nestuduje základní zdroj znalostí o skutečné povaze islámu – Mohameda a Alláha. Tento samostudijní kurz vychází ze tří islámských zdrojových textů: koránu, síry (Mohamedova životopisu) a hadísů (jeho tradic). Pokud budou vaše znalosti vycházet z těchto původních… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V médiích se objevuje řada názorů na islámskou doktrínu, ale žádná fakta. Nikdo totiž nestuduje základní zdroj znalostí o skutečné povaze islámu – Mohameda a Alláha. Tento samostudijní kurz vychází ze tří islámských zdrojových textů: koránu, síry (Mohamedova životopisu) a hadísů (jeho tradic). Pokud budou vaše znalosti vycházet z těchto původních textů, bude je možné ověřit a vaše porozumění bude mít pevné základy.

Korán i všechny ostatní islámské texty jsou napsány tak, aby byly těžko srozumitelné. Když však odstraníme umělý jazyk a nahradíme ho jednoduchou češtinou, získáme něco ohromujícího.

Díky tomuto kurzu se zbavíte všech nejasností ohledně islámu. Pochopíte, co stojí za událostmi v islámském světě a co to znamená pro naši civilizaci.

Sdílet 0

datum vydání
1.01.2016
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš registrovaný uživatel

    Kniha je nabitá fakty, žádná omáčka. Jestli Vás zajímá co je islám, přečtete knihu jedním dechem. Kdo nechce strkat hlavu do písku, měl by vědět co je to za ideologii a proč o nás káfirech(nemuslimech) mluví ve větší polovině z celé islámské doktríny.

    Kniha, Center for the Study of Political Islam, 2016, 9788088089421

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Stručná a jasná kniha, která mi pomohla pochopit, co to vlastně islám je a proč se nás bezprostředně týká. Že je to víc politika než nabozenstvi, a ta politika pro nás není nic příznivého... Doporučuji přečíst.

    Kniha, Center for the Study of Political Islam, 2016, 9788088089421

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora