Sabagiro už ne! E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit. Aby toho nebylo málo, přiberou do party úplně cizího kluka z internetu, protože se to ve třech lépe táhne (a taky platí).Během cesty vyjde najevo, že ani… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit. Aby toho nebylo málo, přiberou do party úplně cizího kluka z internetu, protože se to ve třech lépe táhne (a taky platí).
Během cesty vyjde najevo, že ani tři páry rukou nestačí na to, aby odtlačily auto z vyprahlé pustiny, a ani troje oči nevypátrají peněženku ztracenou na území zkorumpovaných policajtů. Dobrodruzi se sice vyhnou válečnému Donbasu, ale přesto je v noci překvapí nedaleká střelba ze samopalu.
Jakmile však opustí Rusko, všechno se změní. V Gruzii klukům okamžitě učarují majestátní scenérie Velkého Kavkazu a přivítají je místní lidé s neutuchající touhou nezištně druhým pomoci a náležitě je pohostit. Zdá se, že nebezpečí pominulo… Nebo ne?

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
171
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ája registrovaný uživatel

    Knihu jsem začala číst… nešla jsem ani po noční spát… Je to perfektně napsané! Čte se to samo… Pro mě jako člověka, který rád cestuje, to je jak kdybych na výpravě sama byla. Fakt je to napsané vtipně a poutavě! Smála jsem se snad každému přirovnání… Ale! Božeee, proč to má jen 129 stran! Mohlo to mít o 100 stran více! Pozitivní recenze na knihu jsou zaslouženě! Škoda opravdu, že to není delší a místa a zážitky více rozepsané. Takto jsem teď načatá a musím začít číst něco dalšího.

    Kniha, Klika, 2019, 9788088298410

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda