Nevšední zápisky ze Šanghaje E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen. Bohužel jen do chvíle, než vyděšen postupem místních porodníků omdlel a tvrdě dopadl na nehostinnou nemocniční podlahu. Celá rodina měla díky… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen. Bohužel jen do chvíle, než vyděšen postupem místních porodníků omdlel a tvrdě dopadl na nehostinnou nemocniční podlahu. Celá rodina měla díky výjezdu do Číny unikátní možnost rozšířit si obzory. Když ovšem viděl syna trpět již potřetí rotavirovou nákazou, případně když dcera bezmocně ležela na šanghajském betonu přejeta a zavalena tuk-tukem, začal váhat, zda s tím rozšiřováním obzorů nezašli příliš daleko.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Jaké to je, když se celá rodina, včetně dvou malých dětí, odstěhuje na tři roky do Číny? Dozvíme se, jak se dá žít v Šanghaji, na co je nutné se připravit a co může příjemně překvapit. Tato autorova prvotina nám zajímavě představuje, jak vnímá čerstvě přestěhovaný Čech život v Číně, a to včetně školky, nákupů, dopravy, sousedů…. Kromě toho se vypravíme i na další místa, jako Thajsko, Malajsie nebo třeba Bali. Chvilku mi trvalo, než jsem si zvykla na autorův styl, ale jakmile jsem se začetla, už jsem nemohla knihu odložit a prožívala jsem společně s rodinkou Mohelských jejich čínské eskapády. Příhody byly vtipné (někdy na můj vkus až moc tlačil autor na pilu), ale na druhou stranu jsou to všechno skutečné příběhy ze života a člověk se tam může najít a nemusí být ani na druhé straně zeměkoule. Je to psáno lidsky a budete s rodinkou rozhodně soucítit. Určitě bych uvítala fotografie, zvlášť během výletů tu jsou popisována nádherná místa, která bych ráda viděla (ještě, že máme Google ). Tahle knížka je velmi povedeným pohledem na život v Číně. Rozhodně se u ní pobavíte, ale zároveň se dozvíte spoustu zajímavých věcí. A to mám u knížek ráda.

    Kniha, Pointa, 2022, 9788076505414

  • 5 z 5 hvězdiček I. registrovaný uživatel

    Vtipná a čtivá knížka veselých i méně veselých rodinných příhod. Nejedná se o cestopis nebo hluboký vhled do čínské kultury, ale o pohodové oddechové čtení, které dokáže na mnoha místech upřímně pobavit. A to není málo.

    Kniha, Pointa, 2022, 9788076505414

  • 1 z 5 hvězdiček P. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hrozně napsané, rádoby humorné povídky ze života s dětmi. Prvoplánové vtipy, které hned víte jak dopadnou, aniž by bylo potřeba číst dál. Vtip je tlačen na sílu, raději bych se dozvěděl něco o dané zemi nebo kultuře. Trochu netrefený žánr, určitě nepatří do cestopisů.

    E-kniha, Pointa, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda