Rozbal to naplno!

Autor Beck Tobias

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Víte, kdo jsou prudiči? Zajisté jich také pár znáte. Jedná se o lidi, kterým není nikdy nic dost dobré, tráva je příliš zelená a káva příliš horká nebo studená. Jsou to chroničtí stěžovatelé, kteří svojí špatnou náladou bohužel dokonale zaplavují i své okolí. Autor vám poradí, jak si takové lidi nepouštět k tělu. Na příkladu mnoha často velice… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Víte, kdo jsou prudiči? Zajisté jich také pár znáte. Jedná se o lidi, kterým není nikdy nic dost dobré, tráva je příliš zelená a káva příliš horká nebo studená. Jsou to chroničtí stěžovatelé, kteří svojí špatnou náladou bohužel dokonale zaplavují i své okolí.
Autor vám poradí, jak si takové lidi nepouštět k tělu. Na příkladu mnoha často velice humorných historek vám prozradí, že svůj život můžete perfektně kormidlovat sami za sebe, aniž byste museli slepě poslouchat někoho jiného. Poradí vám také, jakými lidmi se máte obklopovat a kdo vás může nejvíc inspirovat a posouvat dál. 
A že se vám v životě vždycky nedařilo? Že jste párkrát spadli „na hubu“? I životní prohry a překážky, nemoci a rodinná neštěstí jsou vaší nedílnou součástí. A světe, div se – mohou dokonce přispět k vašemu budoucímu úspěchu a šťastnému žití.
Dozvíte se několik konkrétních tipů, jak žít svobodně a nezávisle, a přitom nezapomínat na druhé. Naučíte se, jak využít každé šance, nebát se rizik a jak být zároveň obohacením pro své okolí. Přijdete na to, jak si osvojit umění být vděčný. To je cesta, na kterou vás navede Tobias Beck, jeden z nejúspěšnějších motivačních řečníků v Evropě.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Markét registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    úžasná knížka, napsaná vtipným způsobem, a je opravdu ze života. Na odlehčení od života a hlavně některých lidí skvělá na přečtení.

    Kniha, Metafora, 2020, 9788076251533

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Neli registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha! Dobře čtivá. Budu se k ní časem vracet! Doporučuji.

    Kniha, Metafora, 2020, 9788076251533

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda