Rodinná dovolená E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Manželé Amber a Renzo mají krásný dům v Itálii, jejich byznys jen kvete a se dvěma dětmi vypadá jejich život naprosto dokonale. Beth s Niallem bydlí v Anglii – Niall je úspěšným autorem a Beth, která toužila po vlastní restauraci, zůstala doma, aby se starala o syny. Když Niall objeví na internetu nádhernou vilu ve slunném Maiori, navrhne, aby se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Manželé Amber a Renzo mají krásný dům v Itálii, jejich byznys jen kvete a se dvěma dětmi vypadá jejich život naprosto dokonale. Beth s Niallem bydlí v Anglii – Niall je úspěšným autorem a Beth, která toužila po vlastní restauraci, zůstala doma, aby se starala o syny. Když Niall objeví na internetu nádhernou vilu ve slunném Maiori, navrhne, aby se zúčastnili „výměny domů“ s jiným párem. Přestože jejich dům v Anglii není zdaleka tak úchvatný, Amber s Renzem s výměnou souhlasí. Beth se těší na dovolenou u moře a čas strávený s rodinou. Pak ale najde v Ambeřině šatníku manželovu fotku a nato jí zavolá sousedka, že se jí na Amber něco nezdá. Kým je ve skutečnosti žena, kterou si pustila do života? A může Beth vůbec věřit svému muži?

Sdílet 0

Nakladatel
Kalibr
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Vášnivá Čtenářka registrovaný uživatel

    Tato recenze bude asi krutá, ale narovinu musím napsat, že první polovina příběhu byla celkem nudná a přestože ve druhé polovině nám autorka připravila nějaký zvrat, tak napětí, které od thrilleru většinou očekáváme, tam nebylo ani náznakem. Za sebe musím napsat, že takhle slabý thriller jsem nečetla už opravdu dlouho. Hodně dlouho. Vztah k postavám jsem si nevytvořila žádný. Manželský pár Niall a Beth mi pil krev. Beth měla ze svého manžela strach a nebyla schopna se mu postavit, Niall byl vcelku nesympatický a druhý manželský pár si mne také nezískal. Ať se snažím přijít na něco pozitivního, co bych mohla na příběhu vyzdvihnout, nenapadá mne vůbec nic. Snad už v tom neštěstí bylo jediným plusem to, že styl psaní, který autorka použila, byl velmi jednoduchý a strohý, takže to “odsejpalo a netáhlo se to moc dlouho. Ale ani to nemyslím ve skutečnosti jako lichotku. Knihu jsem měla přečtenou za dva večery. Je mi to líto, ale ne, tuhle knihu vám asi doporučit tentokrát nemohu. I když nenáročným čtenářům se možná líbit bude, já se do této kategorie již nehlásím a od thrilleru očekávám skutečně více. Mnohem více!

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292779

  • 3 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Tak nějak od začátku mi bylo jasné, kdo je kdo, knížka je trošku zajímavá až téměř u konce. Přesto jako oddechovku bych ji doporučila.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292779

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Pechová registrovaný uživatel

    Názory jsou o lidech.Někomu se líbí a někomu ne.Za mě je to dobrý i napínavýurčitě stojí za přečtení.

    Kniha, Kalibr, 2023, 9788024292779

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda