Rituál Turínského koně E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když už vaši blízcí nezvládnou odečíst sedm od sta. V televizních reklamách je stárnutí zobrazováno jako doba, kdy se vám tu a tam objevují šediny, ale pokud polykáte příslušné doplňky stravy, můžete zlézat Alpy a hrát si na honěnou s houfem růžolících vnoučat. Martin Skořepa zná jiné stáří. Próza Rituál Turínského koně ukazuje přízr/načné… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když už vaši blízcí nezvládnou odečíst sedm od sta.

V televizních reklamách je stárnutí zobrazováno jako doba, kdy se vám tu a tam objevují šediny, ale pokud polykáte příslušné doplňky stravy, můžete zlézat Alpy a hrát si na honěnou s houfem růžolících vnoučat. Martin Skořepa zná jiné stáří. Próza Rituál Turínského koně ukazuje přízr/načné starosti padesátníků: odcházení rodičů i vlastní chátrání.

Soužití syna po onkologické operaci a alzheimerické matky je plné banálních a tragikomických situací. Autor se nedožaduje spoluúčasti, případné emoce krotí sebeironií a humorem. Základní rovinu doplňuje tématem homosexuality i otázkou osobní víry. Kniha se tak trochu podobá jízdě na horské dráze — nejprve čtenáře konfrontuje s rozpadem fyzickým i psychickým či pološerem gay světa, aby ho vzápětí unesla do jiných souřadnic.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda