Rady s Klementinou E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Postřehy ženy Klementiny, která se s vámi v této e-knize podělí o to, jak zvládnout bolesti hlavy a zad. Klementina se od své poradkyně Vlaďky učí pochopit, co jí chce bolest říci. Dozvídá se rady nejen, jak správě meditovat, aby se uzdravila, ale také, jak si na sebe udělat čas při svém hektickém způsobu života, kdy se stará o svou velkou rodinu… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Postřehy ženy Klementiny, která se s vámi v této e-knize podělí o to, jak zvládnout bolesti hlavy a zad. Klementina se od své poradkyně Vlaďky učí pochopit, co jí chce bolest říci. Dozvídá se rady nejen, jak správě meditovat, aby se uzdravila, ale také, jak si na sebe udělat čas při svém hektickém způsobu života, kdy se stará o svou velkou rodinu a má náročnou práci.
Najdete si zde určitě i vy cestu k tomu, abyste žili život bez bolestí, protože e-kniha příběhovou formou učí, jak bolesti zvládnout. Spisovatelka Vladi i Klementina věří, že vám příběhy pomohou a vy se tak stanete člověkem spokojeným a zdravým. Protože zdraví je to nejcennější co v životě máme.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Zdraví
Témata
spisovatelky
Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
108
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 97 Kč Nápověda