Půst E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Obsahuje podrobné instrukce a denní plány pro postní týden – od odlehčeného dne přes samotné dny půstu až po sestavování jídelníčku. S praktickými tipy pro odpočinek a relaxaci během půstu. Schopnost přežít bez jídla a využívat nashromážděnou energii z potravy je nám lidem vrozená. Jinak bychom už dávno vymřeli, protože v historii se vždy… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Obsahuje podrobné instrukce a denní plány pro postní týden – od odlehčeného dne přes samotné dny půstu až po sestavování jídelníčku. S praktickými tipy pro odpočinek a relaxaci během půstu.

Schopnost přežít bez jídla a využívat nashromážděnou energii z potravy je nám lidem vrozená. Jinak bychom už dávno vymřeli, protože v historii se vždy objevovala období, kdy pro všechny nebyl dostatek potravy. Nemusíme tedy hladovět, pokud po určitou dobu nejíme pevnou stravu.

Vědomý půst se vyvinul v souvislosti s duchovními a náboženskými praktikami. Neexistuje snad žádné náboženství, které by neznalo půst. Je stejně zakotven v západních i východních kulturách.

V moderní době lékaři a vědci vyvinuli rozmanité postní metody. Dnes, v době přebytku jídla a stresového vypětí, se tedy můžeme kdykoli vrátit k půstu, abychom zase našli cestu k přirozenosti a celkově se zregenerovali – fyzicky, duševně i duchovně.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Výživa
Nakladatel
Nakladatelství Kazda
jazyk
čeština
Počet stran
125
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Michaela Řechtáčková registrovaný uživatel

    Jak už sám název napovídá, jde o půst. Já osobně bych to nikdy nezvládla :), ale vím, že spousta lidí se o toto téma zajímá. No a tady se dozvíte, jak správně na to. Co smíte a nesmíte, jak se hodit do pohody, recepty, nápady na zajímavé aktivity, jak odolat pokušení, meditace .. Myslím, že kniha je velice dobře zpracovaná a nechybí pěkné fotografie.

    Kniha, Nakladatelství Kazda, 2023, 9788076701298

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 295 Kč Nápověda