Psí hvězda E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lajka je toulavé štěně, které v ulicích Moskvy bojuje o přežití. Jedné zimní noci je odvlečena ze svého úkrytu v průchodu, aby se stala hvězdným letcem – psem vycvičeným pro let do vesmíru. Lajka nemá důvěru k lidem, a tak se všemožně snaží utéct. Dokud však nepotká Ninu. Nina je osamělé děvče s hlavou plnou otázek. Její nejlepší kamarádka se… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lajka je toulavé štěně, které v ulicích Moskvy bojuje o přežití. Jedné zimní noci je odvlečena ze svého úkrytu v průchodu, aby se stala hvězdným letcem – psem vycvičeným pro let do vesmíru. Lajka nemá důvěru k lidem, a tak se všemožně snaží utéct. Dokud však nepotká Ninu.

Nina je osamělé děvče s hlavou plnou otázek. Její nejlepší kamarádka se náhle odstěhovala do Ameriky, a Nina tak musí čelit šikaně ze strany spolužáků úplně sama. Její tatínek navíc pracuje jako vědec v sovětském kosmickém programu a jeho práci postupně opřádá čím dál víc tajností.

Když se v tatínkově laboratoři Lajka s Ninou setkají, začne mezi nimi vznikat pouto, které pomalu rozehřívá chlad, jež jim oběma sídlil v srdcích. Zatímco boj o dobytí vesmíru mezi Spojenými státy a Sovětským svazem nabývá na síle, Lajka s Ninou odkrývají šokující tajemství a nepříjemné pravdy, které prověří sílu jejich přátelství. Budou natolik statečné, aby se odvážily následovat své sny až daleko ke hvězdám?

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda