Principy radiační ochrany v nukleární medicíně E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha napsaná uznávanými odborníky představuje ucelený úvod do radiační ochrany pro potřeby nukleární medicíny, zahrnující zásady ochrany především pracovníků v oboru a pacientů. Pozornost je věnována i zajištění bezpečnosti obyvatelstva a minimalizaci dopadů použití radiofarmak na životní prostředí. Vychází se přitom z nejnovějších požadavků… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha napsaná uznávanými odborníky představuje ucelený úvod do radiační ochrany pro potřeby nukleární medicíny, zahrnující zásady ochrany především pracovníků v oboru a pacientů. Pozornost je věnována i zajištění bezpečnosti obyvatelstva a minimalizaci dopadů použití radiofarmak na životní prostředí. Vychází se přitom z nejnovějších požadavků vyplývajících z příslušné vyhlášky Státního úřadu pro jadernou bezpečnost a přihlíží se rovněž k posledním doporučením Mezinárodní komise pro radiologickou ochranu, jakož i ke směrnicím Evropské unie a standardům Mezinárodní agentury pro atomovou energii, které se týkají nejen nukleární medicíny, ale i některých dalších aplikací otevřených radioaktivních zářičů v průmyslu, vědě a technice. 

Autoři podávají problematiku přístupnou formou a v takovém rozsahu, aby na jednom místě byla koncentrována informace potřebná k zajištění adekvátní ochrany osob v souladu s platnou domácí i mezinárodní legislativou.

Přehledný a srozumitelný text doplňuje 155 obrázků a 63 tabulek.

Kniha je nepostradatelná pro pracoviště nukleární medicíny, lékaře, radiologické fyziky, radiologické asistenty, sestry, farmaceuty a farmaceutické asistenty. Je určena všem těmto pracovníkům i studentům příslušných směrů na lékařských a dalších fakultách.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
308
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda