Primární důvěra: Prst na spoušti

Autor Martin Goffa

E-kniha

Primární důvěra: Prst na spoušti E-kniha

Autor Martin Goffa

Součástí série: Miko Syrový 9. díl z 10

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Jak dobře znáte lidi ve svém bezprostředním okolí? Své sousedy, přátele, spolupracovníky? Tušíte vůbec, kolik má jejich viditelná slupka vrstev a že dohlédnete jen do míst, kam vás oni sami pustí? Budete věřit jejich slovům, i když se ukážou v rozporu s objektivní skutečností? A jak se zachováte, pokud se i přesto budou dál dožadovat vaší primární… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak dobře znáte lidi ve svém bezprostředním okolí? Své sousedy, přátele, spolupracovníky? Tušíte vůbec, kolik má jejich viditelná slupka vrstev a že dohlédnete jen do míst, kam vás oni sami pustí? Budete věřit jejich slovům, i když se ukážou v rozporu s objektivní skutečností? A jak se zachováte, pokud se i přesto budou dál dožadovat vaší primární důvěry? Detektiv Miko Syrový jen bezmocně přihlíží zatčení jednoho ze svých nejbližších přátel. Každým krokem, kterým se pokouší na první pohled absurdní obvinění zvrátit, se dostává stále hlouběji do labyrintu nejistoty, pochyb a výhonků minulosti. A nejen to. Celou tu dobu má pocit, jako by na něj mířil někdo s prstem na spoušti.

Sdílet 0

série
Miko Syrový 9. díl z 10
Další ze série
5. Plaváček
6. Dítě v mlze
8. Vykoupení
9. Primární důvěra - Prst na spoušti
10. Primární důvěra - Úhel pohledu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » České a slovenské detektivky
Nakladatel
Mladá fronta
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Josef Mrákota registrovaný uživatel

    Pripravte se na zklamani na konci knihy. Pribeh totiz nema rozuzleni. A kdy zacnete patrat proc, zjistite, ze jde o prvni dil. Jen vam to jaksi autor, vydavatel i prodejce zapomneli sdelit. A pak vam dojde, proc se behem deje zase tak moc nedeje a duraz je hlavne na prozivani toho, co se stalo. To podstatne bude az v druhe knize. Tedy pokud nebude jeste nejaka treti.

    Kniha, Mladá fronta, 2018, 9788020438133

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Ondrášková registrovaný uživatel

    Tato kniha, stejně jako všechny ostatní od tohoto autora se čte sama, má spád a těžko se od ní odchází. Na konci knihy vždy lituji, že nemá více stran :-) doporučuji!

    Kniha, Mladá fronta, 2018, 9788020438133

  • 5 z 5 hvězdiček Petr P. registrovaný uživatel

    Vskutku precteno jednim dechem. Nektere pasaze jsem si precetl i 2x nebo 3x, protoze se mi proste libilo, jak byly popsane, popripade byly vtipne. Byla to prvni knizka, kterou jsem cetl od M. Goffy a uchvatila me. A to normalne nejsem velkym fanouskem detektivek.

    Kniha, Mladá fronta, 2018, 9788020438133

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Vavřiincová registrovaný uživatel

    Mně se kniha velmi líbila! Napinavá až do konce. Škoda jen, že jsem se dřív nedozvěděla, že jde o první díl, ale o to víc se těším na druhý! :-)

    Kniha, Mladá fronta, 2018, 9788020438133

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora