Dívej se, jak padám E-kniha

Dívej se, jak padám E-kniha

Součástí série: Palma Diptych 1. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nezvěstná dcera, zoufalý otec a odhalování špíny nablýskaného prázdninového ráje. Mons Kallentoft přichází s novým příběhem, který vám nedá spát. Stockholm, 2015: Emme, jediná dcera Tima a Rebecky Blanckových, odlétá na Mallorku na svoji první dovolenou bez rodičů. A už se nikdy nevrátí. Palma, 2018: španělská policie uzavírá případ Emmina… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nezvěstná dcera, zoufalý otec a odhalování špíny nablýskaného prázdninového ráje. Mons Kallentoft přichází s novým příběhem, který vám nedá spát.

Stockholm, 2015: Emme, jediná dcera Tima a Rebecky Blanckových, odlétá na Mallorku na svoji první dovolenou bez rodičů. A už se nikdy nevrátí.

Palma, 2018: španělská policie uzavírá případ Emmina zmizení jako nevyřešený, ale zdrcený otec se s tím odmítá smířit. Bývalého policistu už v rodném Švédsku nic nedrží, protože jeho manželství ztrátu milované dcery neuneslo. Přestěhuje se tedy na osudnou Mallorku a začne se živit jako soukromý detektiv. Když dostane za úkol prošetřit pravděpodobnou nevěru, je nečekaně zatažen do světa korupce, kuplířství, drog a mocenských her. Podobnost případu s dceřiným zmizením Tima vybičuje ke zběsilému pátrání. V temných uličkách jinak luxusního ostrova nasazuje vlastní život, aby nalezl pravdu a to jediné, co jeho životu dává smysl — Emme.  

–––

Kallentoft je ve vrcholné formě a jeho horečný román prostě nejde odložit. Navíc v něm vykresluje smutek tak přesvědčivě, že ho čtenáři cítí na vlastní kůži.
— Upsala Nya Tidning

Kallentoft umí kouzlit se slovy a v této knize to dokazuje víc než kdy dřív. […] Tohle tornádo písmen je plné potu, smutku, chtíče, ponížení, touhy, zoufalství, naděje, lásky a srdcí, která někdy bijí až příliš rychle a jindy skoro vůbec.
— Kapprakt.se

Sdílet 0

série
Palma Diptych 1. díl z 2
Další ze série
1. Dívej se, jak padám
2. Poslouchej, jak šeptám
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Stockholm
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora