Pravé americké džíny

Autor Jan Guillou

E-kniha

Pravé americké džíny E-kniha

Autor Jan Guillou

Součástí série: Velké století 6. díl z 6

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Šestý díl série Velké století se odehrává v padesátých letech, v období, kdy dospívá Eric, potomek třetí generace Lauritzenů. V té době se začínají budovat základy švédského sociálního státu a tamější suroviny se proměňují v horké zboží na evropském trhu. Švédsko stále trpí důsledky válečného pustošení a ve vzduchu visí rostoucí hrozba jaderné… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šestý díl série Velké století se odehrává v padesátých letech, v období, kdy dospívá Eric, potomek třetí generace Lauritzenů. V té době se začínají budovat základy švédského sociálního státu a tamější suroviny se proměňují v horké zboží na evropském trhu. Švédsko stále trpí důsledky válečného pustošení a ve vzduchu visí rostoucí hrozba jaderné války, což se projevuje všudypřítomnými obavami a strachem.

Ericovou jedinou bezprostřední starostí je však změna, která navždy otřese jeho poklidným životem v Saltsjöbadenu. Mezi mládeží se rodí nová kultura silně ovlivněná americkou hudbou, módou i filmem. Erica tento svět okouzluje a přitahuje. Stane se úspěšným pašerákem zakázané coca-coly a navíc je mezi svými vrstevníky první, kdo začne nosit pravé americké džíny.

Jan Guillou (nar. 1944) je pravděpodobně nejoblíbenější švédský spisovatel. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků a jen ve Švédsku se jich prodalo přes deset milionů. Je tvůrcem dvou nejúspěšnějších švédských beletristických počinů všech dob: série thrillerů o agentu Carlu Hamiltonovi a „křižácké trilogie“.

Sdílet 0

série
Velké století 6. díl z 6
Další ze série
2. Norský dandy
3. Mezi červenou a černou
4. Klapky na očích
5. Modrá hvězda
6. Pravé americké džíny
kategorie
E-knihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
349
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda