Přátele měj nablízku

Autor Paula Daly

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Co uděláte, když vám nejlepší kamarádka ukradne manžela?   Natty a Sean Wainwrightovi žijí ve stabilním manželství, mají dvě dospívající dcery, prosperující hotel a krásný dům. Když mladší dcera těžce onemocní na školním výletě ve Francii, Natty spěchá za ní. Naštěstí je u nich právě na návštěvě Nattina nejlepší přítelkyně Eve, která se… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co uděláte, když vám nejlepší kamarádka ukradne manžela?

 

Natty a Sean Wainwrightovi žijí ve stabilním manželství, mají dvě dospívající dcery, prosperující hotel a krásný dům. Když mladší dcera těžce onemocní na školním výletě ve Francii, Natty spěchá za ní. Naštěstí je u nich právě na návštěvě Nattina nejlepší přítelkyně Eve, která se nabídne, že zůstane déle a pomůže Seanovi s dcerou i domácností. Po návratu však Natty zjistí, že se Eve v rodině zabydlela až moc: Sean se do ní beznadějně zamiloval a chce od Natty odejít.

Zdánlivě banální příběh. Jenže všechno je trochu jinak – především proto, že každý z milostného trojúhelníku si s sebou z minulosti nese nějaké tajemství. A leckdo z nich vůbec není tím, za koho se vydává.

Psychologický thriller Přátele měj nablízku napsala britská autorka mladší generace Paula Daly po úspěchu své prvotiny Co jsi to za matku?.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda