Pozoruhodné objevy ze světa zvířat E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nejnovější studie ukazují, že zvířata mají ohromující inteligenci, jsou nesmírně empatická, překvapují důmyslnými komunikačními sítěmi a nesčetnými dalšími schopnostmi. Zakladatelka organizace PETA Ingrid Newkirková se spojila s autorem bestsellerů Genem Stonem a nabízejí knihu plnou strhujících příběhů a nových zjištění. Jsou ryby sebevědomé? A… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejnovější studie ukazují, že zvířata mají ohromující inteligenci, jsou nesmírně empatická, překvapují důmyslnými komunikačními sítěmi a nesčetnými dalšími schopnostmi. Zakladatelka organizace PETA Ingrid Newkirková se spojila s autorem bestsellerů Genem Stonem a nabízejí knihu plnou strhujících příběhů a nových zjištění.

Jsou ryby sebevědomé? A netopýři skutečně slepí? Víte, že když se zamiluje husa, zůstane s partnerem celý život? A že gepardi cvrlikají? Proč jsou psi přátelští?

Ve druhé části knihy se zároveň bez zbytečného moralizování dozvíte, co můžete udělat ve svém každodenním životě, abyste pomohli chránit svět zvířat.
Předmluvu ke knize napsala Mayim Bialik, neurobioložka, veganka a herečka ze seriálu The Big Bang Theory.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Hesová registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem četla dlouho, musela jsem se nad jednotlivými částmi zamýšlet a odkládat ji. To myslím v dobrém. První část byla dojemná, jako pejskař jsem si libovala ve vyprávění o psech a překvapilo mě chování chobotnic. Ve druhé části jsem se dozvěděla nové informace - například o týrání krokodýlů nebo jak se získává hedvábí z bource morušového. Kniha nabízí mnoho způsobů, jak zabránit utrpení zvířat.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027110049

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora