Porodnictví E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Komplexně pojatá publikace obsahuje všechny důležité poznatky – prevenci, screening, vyšetřovací metody a moderní metody sledování stavu ženy i plodu v těhotenství a za porodu. Rozebírá péči o těhotné, fyziologické a patologické těhotenství, léčbu přidružených chorob, péči o novorozence, zahrnuta je i operativa. Kniha neopomíjí ani… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Komplexně pojatá publikace obsahuje všechny důležité poznatky – prevenci, screening, vyšetřovací metody a moderní metody sledování stavu ženy i plodu v těhotenství a za porodu. Rozebírá péči o těhotné, fyziologické a patologické těhotenství, léčbu přidružených chorob, péči o novorozence, zahrnuta je i operativa. Kniha neopomíjí ani problematiku legislativy a nevyhýbá se ani etickým otázkám. Dvojbarevná vynikající didaktická publikace je doplněna více než 500 obrázky a 100 tabulkami. Kniha tak reprezentuje to nejlepší z tradic české – pražské porodnické školy.

Publikace je určena nejen medikům, ale i lékařům v postgraduální přípravě a porodním asistentkám.
První dvě vydání získala četná odborná ocenění – například Cenu Grady a Pawlikovu cenu České gynekologicko-porodnické společnosti ČLS JEP. Lze očekávat, že i tato kniha se stane v odborném světě bestsellerem.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
580
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 359 Kč Nápověda