Otisky Chribdy E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Isarell zůstává uvězněna v katakombách Chribdy, krvožrouti rozhodují o jejím dalším osudu a staví ji před krutou volbu. Má se stát jednou z nich, členkou elitního sarreiského komanda a nevěstou Pátého karadhei, nebo sloužit Pánu Bašty jako mentálně ovládaný bojový otrok. Podaří se jí sehrát největší roli svého života? Třetí díl Zlaté Grai je… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Isarell zůstává uvězněna v katakombách Chribdy, krvožrouti rozhodují o jejím dalším osudu a staví ji před krutou volbu. Má se stát jednou z nich, členkou elitního sarreiského komanda a nevěstou Pátého karadhei, nebo sloužit Pánu Bašty jako mentálně ovládaný bojový otrok. Podaří se jí sehrát největší roli svého života?

Třetí díl Zlaté Grai je temná smršť, která vás pozře a vyvrhne až na poslední straně!

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
350
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Marková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Proč jsem si já káča pitomá vsugerovala, že je tohle poslední díl a všechno dobře dopadne? Kde mám svoji další dávku? 😄 Prostě a jednoduše zase parádní jízda, napínavé od začátku až do konce. Knihu jsem slupla za jeden den jako malinu. Určitě si přečtěte celou sérii!

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Kolářová registrovaný uživatel

    Zdravím #zavislaci!!! Čtěte české autory?? Já ano, mohu říct, že spousta našich i slovenských autorů s přehledem píši tak fantastické knihy, že jim i někteří cizí autoři mohou závidět. A jednou z nich je i #Kristina Waagnerová. Její první dílo Zlatá Grai a následně Dotek VIATARU nemusím představovat. Už jsem o nich psala. Teď se chci zmínit o 3.dile 📚OTISKY CHRIBDY 298 stran fantasy Plných napětí, sarvatek, zapletek, intrik a dokonce i tzv. erotických scén, brutální scény, kde řinci o sebe čepele mečů, dyk. 📚Kniha plná zvratů a to od samého začátku až do konce.🍀 📚Kniha Vás úplně pohltí a vtáhne Vás do děje jako by jste byly jeho součástí. 🌸Autorka nám popisuje nejen postavy, jejich schopnosti a bojové umění, ale také krajinu, ve které se momentálně dej odehrává. 🌸Dovedu si představit i její filmové zpracování. 🌸Isarell po velkém boji bohužel zůstává proti své vůli uvězněna mezi krvelacnymi sarrei. Vůdce těchto monster si ji tam nechává a dává jí na výběr z možností, které se jí samotné příčí, ale nezbývá nic jí jiného a přistoupit na bohužel pro ni ponižující podmínky: 🤔Buď se stane jednou z elitních zabijáků jeho komanda a nebo bude nevěstou Pátého karadhei a nebo nakonec sloužit jako mentálně ovládaný otrok Pánu Bašty. 🤔🌸Výběr není zdaleka lehký. Aby si zachránila život, musí zvolit tu nejlepší pro mi samotnou. 🌸Podaří se Isarell překonat velmi krutou volbu v jejím životě??? , 🌸A jaký to bude mít dopad na její přátele? 🌸Mohou jí pomoci utéct z "děsiveho pekla" plného intrik a bojů na život a na smrt? 🌸A co její láska k Bastienovi?? Dávám 5⭐⭐⭐⭐⭐ z 5 🌸Řeknu Vám, to byla jízda.... Už se těším na poslední díl. 💗💗💗 JEŠTĚ jednou děkuji za možnost si přečíst tuto úžasnou FANTASY SÉRII a za poskytnutí knih do štafety samotné autorce knihy # Kristina Waagnerová.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Hypšová registrovaný uživatel

    Opět naprosto úžasné pokračování, které od první stránky chytí a až do poslední nepustí. Chvíli jsem se smála, chvílemi jsem brečela a chvílemi se i třásla strachem. Opravdu dokonale napsané a nečekala bych, že toto je od české autorky. Smekám klobouk. Jedním slovem DOKONALOST.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Krejsková registrovaný uživatel

    Třetí díl série za ostatními vůbec nezaostává!! Právě naopak - pro mě byl tenhle díl snad ještě lepší než první dva!! Isarell je prostě absolutně skvělá, já si ji hrozně oblíbila😊 Nechci psát vůbec nic o ději jako takovém, protože bych mohla propálit spoiler z předchozích dílů a to nechci, byla by to škoda pro ty co ještě nečetli - v tomhle jen malá rada - nečtěte ani anotaci, zbytečně se připravíte o "překvapení".. Sice se budu opakovat, ale co, je to prostě tak - milovníkům fantasy doporučuji!!! Já, ikdyž jsem ve fantasy pořád vlastně ještě nováček, jsem si čtení užívala a jsem strašně zvědavá na další díl (který už je v procesu, juhuuu!!👌🏻) Všechny knihy jsou neuvěřitelně čtivé, oplývají krásným jazykem a vypravěčským umem - to musím vážně vyzdvihnout, protože je radost to číst.... I když mám nějaké tušení, tak se opravdu těším a jsem hrozně zvědavá jak vše dopadne - samozřejmě hlavně s Isarell, ale i s královnou Ymirou nebo třeba s Kreónem (vážně mu přeji více prostoru v další knize 😊🤞🏻) a taky s Erin Aniú nebo Felixem (ale v tomhle případě doufám v to nejhorší 😡) Uvidíme co si pro všechny tyto postavy autorka v další knize vymyslí 🫨

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Patricie Gillarová registrovaný uživatel

    Tak tohle byla opět jízda, kterou jsem si moc užila. Kniha má jen 350 stran, v tabletu se mi to smrsklo na 245, tak to pro mě byla taková jednohubka, kterou jsem si vychutnala. Od začátku až do konce se pořád něco dělo, takže jsem se vůbec nenudila. V průběhu se objevují některé "tajemné" postavy z prvního dílu, proto jsem si už něco pomalu, ale jistě začala spojovat . Issarel se ocitla na území sarrei a opět hraje další svou roli. Prostředí sarrei se mi strašně líbí, je to temné krvavé a provokativní. Issarel se mi ve společnosti krvežroutů zamlouvala a doufala jsem, že se oprostí od nesmyslného pouta k Ymiře, no v tomto směru Issarel nezklamala. Postava Pátého je skvěle vymyšlená a hned jsem si ho zamilovala stejně jako Smrtihlava a doufám, že už se v dalším díle dočkám pořádné romantiky ..... nejlépe se Smrtihlavem prosím. Autorka stejně jako v předchozích dílech má rozehranou hru na všech stranách, které se ke konci začínají spojovat a já se neskutečně těším na poslední díl, kde snad vše do sebe zapadne a moje fantasy duše si oddechne .

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Janča - Knizninadsenec registrovaný uživatel

    Přestože jsem měla rozečtenou jinou knihu, pro rozležení příběhu z druhého dílu v hlavě (emoce, myšlenky a tak), přečetla jsem jen jednu kratší knihu... Neodolala jsem, musela se hned pustit do dalšího dílu. Příběh byl opět plný akce, překvapení, bojů a nových míst, ale i lásky (třebaže není na první pohled vidět). Setkáme se i s některými postavami z minulých dílů. Opět na řádcích čekalo nejedno překvapení. Některé postavy přehodnocují své místo a zásady. Plánují, intrikují a zase řeknou jen něco a někomu. Do poslední chvíle není jasné, kdo bude komu věrný. Příběh (i předešlých dvou dílů) není předvídatelný, mění směry a strany. Zase se riskuje, bojuje, ale je tam i zábava (i když trochu podle jiných zvyků a zásad, opět záleží na úhlu pohledu postav). Vyprávění si užijeme z úhlu několika postav. S postavami jste veselý, smutní, nešťastní, zostuzeni, zbiti, ale samozřejmě také vítězíte, prcháte, intrikujete, přehodnocujete, jste i znechucení (třeba zvyky Sarrei) a tak dál. Isarell je v jiných pozicích, musí bojovat a i sama se sebou, aby splnila rozkaz, ale někdy si to i užívá. Čtení jsem si užívala a vrhla se do něj, hltala stánku za stránkou. Bylo to napínavé a velmi emocionální. Příběh se čte dobře, je plynulý a nemá místa, kde by byl děj pomalý nebo nudný. Já osobně se prostě zamilovala. I když je to drsné, je to dokonalý a nejde nečíst dál, pokud je čas. Překvapí vývojem děje i postav. Za sebe doporučuji, je to dokonalý příběh / svět, přestože je krutý nebo jejich etické zásady pokroucené, je temný a světla je v něm jen málo... Vtáhne vás do sebe. Já osobně nutně potřebuji pokračování.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda