Osud bohů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Šokující vyústění trilogie Poslední potomci! Zbývá najít poslední kousek Trojzubce ráje – Isaiah, odpadlý templářský agent, už objevil jak hrot víry, tak hrot strachu této mocné relikvie. Jestli se mu podaří získat i hrot oddanosti, jen máloco ho dokáže zastavit. Owenovi a jeho kamarádům se zatím podařilo nastolit nejistou alianci mezi asasíny a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šokující vyústění trilogie Poslední potomci!

Zbývá najít poslední kousek Trojzubce ráje – Isaiah, odpadlý templářský agent, už objevil jak hrot víry, tak hrot strachu této mocné relikvie. Jestli se mu podaří získat i hrot oddanosti, jen máloco ho dokáže zastavit. Owenovi a jeho kamarádům se zatím podařilo nastolit nejistou alianci mezi asasíny a templáři s cílem Isaiaha zastavit, dokud to jde.

O víc než tisíc let dřív vede dánský válečník Styrbjörn Silný jómské vikingy proti dánskému králi Haraldu Modrozubovi. Právě na těchto vikingských bojištích jsou ukryta tajemství hrotu oddanosti a klíč k osudu světa a k pravdě o společném nevědomí teenagerů i k poutům jejich předků.

Historie už byla napsána. Zbytek mají v rukách Owen, Javier a ostatní členové jejich nezvyklé aliance. Jejich činy změní svět Assassin’s Creed navždy.

Sdílet 0

série
Assassin's Creed: Poslední potomci 3. díl z 3
Další ze série
1. Poslední potomci
2. Chánova hrobka
3. Osud bohů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora