Ohnivé ostří E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

S Maxem Barnetem proplujete do světa mrtvých a zpět. A možná odhalíte vraha… Nová zápletka, nový příběh. Kouzlo Podsvětí Vás pohltí. Podíváte se do nejzazšího kouta podzemní říše a zjistíte, jak vzniká ohnivé ostří. Samantin život se pomalu začíná vracet k relativnímu normálu. Celé dva měsíce bez maléru. Tušila, že to nemůže vydržet.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

S Maxem Barnetem proplujete do světa mrtvých a zpět. A možná odhalíte vraha…

Nová zápletka, nový příběh. Kouzlo Podsvětí Vás pohltí. Podíváte se do nejzazšího kouta podzemní říše a zjistíte, jak vzniká ohnivé ostří.

Samantin život se pomalu začíná vracet k relativnímu normálu. Celé dva měsíce bez maléru. Tušila, že to nemůže vydržet. Nevydrželo. Přímo před jejíma očima se odehrála jedna hodně podivná vražda. Do vyšetřování se zaplétá nejen Samantin bratr, major Robert Wolf, ale i FBI. Společně s agentem Gabrielem Ferrou začíná Sam rozplétat pavučinu zločinů, které rozhodně nepatří do světa lidí. Obětí přibývá. Začíná hrozit prozrazení magického světa.

Nejen Sam se ocitá v ohrožení. Vrahovo řádění proniká do Podsvětí, kde je jediný podezřelý: drak Azrael. Staletá vládní struktura magického města je narušena a začíná se bortit. Kromě Samanthy není téměř nikdo, kdo by se nejvyššího Strážce zastal. Podsvětí začíná vřít skrytým bojem o moc! 

Sdílet 0

série
Sam Barnetová 2. díl z 2
Další ze série
1. Podsvětí - Artefakt
2. Ohnivé ostří
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Okouzlující pokračování knihy Podsvětí- Artefakt. Tentokrát byl děj velmi spletitý, člověk se v něm občas ztrácel. Což mu naštěstí na kráse neubralo. Živý příběh, který stojí za přečtení. Doufám, že bude brzy pokračování, jelikož konec je opravdu navnazující na další knihu.

    Kniha, Cosmopolis, 2018, 9788027108275

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora