Nymfomanka Sandra

Autor Janů Daniel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sandra byla vždycky ctižádostivá a chtěla dosáhnout mnohem víc, než ostatní dívky. Věděla, že se musí zbavit vlivu své rodiny v Chorvatsku. Rozhodla se, že se odstěhuje do Dánska. Při jedné cestě do Kodaně se seznámila s viceprezidentem společnosti AGA Industry Igmarem Kysserem, který jí byl okouzlen natolik, že ji po krátké známosti požádal o… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sandra byla vždycky ctižádostivá a chtěla dosáhnout mnohem víc, než ostatní dívky. Věděla, že se musí zbavit vlivu své rodiny v Chorvatsku. Rozhodla se, že se odstěhuje do Dánska. Při jedné cestě do Kodaně se seznámila s viceprezidentem společnosti AGA Industry Igmarem Kysserem, který jí byl okouzlen natolik, že ji po krátké známosti požádal o ruku. Samozřejmě tím všechny ve svém okolí překvapil.

Mnohé zlatokopky ostrouhaly, ale jí to vůbec nevadilo. Chytla se příležitosti a po boku svého muže se účastnila všech společenských akcí. Snažila se tak získat vliv i jiným způsobem. Ukázat jim, že není jen krásná hloupoučká plavovláska z cizí země.

Při jedné takové akci se seznámila s Brigitte Bolsenovou, se kterou později navázala velmi intimní vztah. Má ráda sex a nezáleží jí na tom, jestli je to muž nebo žena. Stále více si však uvědomuje, že se z ní stává nymfomanka.

Sdílet 0

Nakladatel
Splendidum družstvo
jazyk
čeština
Počet stran
159
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora