Než zjistíš pravdu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chtěla by být jako ty ženy v domácnosti, které ráno vypijí zdravé zeleninové smoothie, připraví dětem svačinu do školy, manželovi dají pusu na rozloučenou a vyrazí na ranní jógu. Pak si s kamarádkou zajdou na kávu, ke kadeřnici, na nehty nebo do obchodů, aby si koupily něco nového na sebe. A než se nadějí, je skoro večer. Už by zbývalo… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chtěla by být jako ty ženy v domácnosti, které ráno vypijí zdravé zeleninové smoothie, připraví dětem svačinu do školy, manželovi dají pusu na rozloučenou a vyrazí na ranní jógu. Pak si s kamarádkou zajdou na kávu, ke kadeřnici, na nehty nebo do obchodů, aby si koupily něco nového na sebe. A než se nadějí, je skoro večer. Už by zbývalo jen nakoupit čerstvé suroviny a uvařit teplou večeři pro rodinu. Vše by bylo naskládáno uprostřed stolu a každý by si nabíral na talíř dle libosti. Večer by uložila děti ke spánku a dala by si s manželem skleničku vína, schoulená na gauči v jeho objetí.

Má to ale jeden háček. Ona žádné děti a manžela nemá. Ale ani to jí nezabrání, aby takový život žila. Jen za to možná někteří lidé draze zaplatí.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna Libri
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lucyvase4 Uživatel aplikace KDčko

    "Musím svůj plán dokončit dřív, než zjistíš pravdu." Amanda a Iris. Dvě kamarádky, které mají dokonalý život. Dokonalý dům, dokonalé děti i dokonalé muže. A jelikož jejich manžílci vydělávají velké peníze, mohou být ony nezaměstnané. Ženy v domácnosti. Ráno si udělají své zeleninové smothie, připraví dětem svačinu do školy, manželovi dají pusu na rozloučenou a poté vyrazí na ranní jógu. Celý den stráví s kamarádkou u kadeřnice, jdou na manikúru, nákupy, nebo si prostě udělají holčičí den. Večer pak přípraví své rodině skvělou večeři. Nádherný život. Ale je skutečně takový, jaký se zdá? Co se děje za zavřenými dveřmi luxusních domů? Existuje něco, co jim nedá spát? Co vše se změní, když se do jejich ulice přistěhuje tajemná Maddie? Ta pracuje, nemá děti ani muže a navíc se při každé otázce na svou minulost chová divně. Psychologický román, který jsem hltala každou stránkou. Je zajímavé pozorovat jak se z takového dokonalého "Stepfordu" (připomínalo mi to totiž Stepfordské paničky), stane doslova noční můra. Postavy se mi moc líbily. A nakonec jsem vlastně chápala, proč se chovaly tak, jak se chovaly. Jediná Amanda na mne byla až moc naivní a hloupá. Pomalu zarůstající napěti a akce, to bylo také fajn. Jen bych možná začala s tou akci malinko dříve. V jednu chvilku jsem si říkala, že by se konečně mohlo začít už něco dít. Musím říct, že na prvotinu hodně povedené. I když byl příběh hodně předvídatelný, rozhodně to neberu jako chybu. Dokonce si myslím, že to byl trochu i autorky záměr. Ukazuje nám totiž více pohledů na jednu situaci, a z nich mnohé prostě zjistíme. Na druhou stranu právě díky tomu můžeme pochopit obě dvě strany mince. Na čí straně nakonec budete, koho budete chápat a na koho budete naštvaný! To nechám na každém z vás.

    Kniha, Fortuna Libri, 2023, 9788075464774

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 125 Kč Nápověda