Nůž snů E-kniha
Nůž snů - Robert Jordan Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Jak řídne samotné předivo vzoru, vše naznačuje, že Tarmon Gai’don, poslední bitva, se blíží – a Rand al’Thor se musí připravit na střetnutí s Temným. Nejdřív však musí vyjednat příměří se seančanskými armádami. Seančané ale nejsou jedinou překážkou na jeho cestě. Perrin ze zoufalství uzavřel se Seančany vlastní příměří – dohodl by… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak řídne samotné předivo vzoru, vše naznačuje, že Tarmon Gai’don, poslední bitva, se blíží – a Rand al’Thor se musí připravit na střetnutí s Temným. Nejdřív však musí vyjednat příměří se seančanskými armádami. Seančané ale nejsou jedinou překážkou na jeho cestě. Perrin ze zoufalství uzavřel se Seančany vlastní příměří – dohodl by se i s Temným, aby zachránil svou manželku Faile před Šaidy.

Mezitím Mat bezhlavě prchá z Ebú Daru s unesenou Dcerou Devíti měsíců. Ovšem Tuon ve skutečnosti hrozí od jejích seančanských krajanů smrtelné nebezpečí. Mat bude muset hodně riskovat, aby uspěl a získal ji za ženu. Zavedené pořádky se otřásají a všude panuje neklid.

V Caemlynu bojuje Elain o Lví trůn, přičemž se snaží zabránit občanské válce, a Egwain zjišťuje, že bezpečno už není ani v Bílé věži. Větry času přerostly ve vichřice, jež Randa a jeho společníky strhávají svou silou. Společně musí přestát zkoušky osudu a štěstěny – jinak Temný zvítězí a svět bude ztracen.

Sdílet 0

série
Kolo času 11. díl z 14
Další ze série
9. Srdce zimy
10. Křižovatka soumraku 2
11. Nůž snů
12. Bouře přichází
13. Věže půlnoci
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
datum vydání
1.01.2015
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora