Věže půlnoci E-kniha
Věže půlnoci - Brandon Sanderson,Robert Jordan Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

„KAŽDÝ SKUTEK ODVAHY MŮŽE MÍT NEDOZÍRNÉ NÁSLEDKY…“… neboť Temný se vzpouzí a jeho vězení již není nic než stín dávných pout! Poslední bitva. Už bez odkladů, bez vytáček. Morna vyvrhla nekonečné armády trolloků, mizelců a ještě horších bestií. Hraniční státy čelí největší zkoušce od dob trollockých válek a svět stále není jednotný.Světlem naděje… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„KAŽDÝ SKUTEK ODVAHY MŮŽE MÍT NEDOZÍRNÉ NÁSLEDKY…“
… neboť Temný se vzpouzí a jeho vězení již není nic než stín dávných pout!

Poslední bitva. Už bez odkladů, bez vytáček. Morna vyvrhla nekonečné armády trolloků, mizelců a ještě horších bestií. Hraniční státy čelí největší zkoušce od dob trollockých válek a svět stále není jednotný.
Světlem naděje může být znovusjednocení Bílé věže, ovšem, ta se musí vyrovnat nejen s následky rozkolu, ale i vpádu Seančanů a tím, že v jejích zdech stále číhá krutý vrah a možná i něco horšího. Před Egwain al‘Vere je úkol, který je ještě těžší, než jen nemožný. A to ještě netuší, že bude muset shromáždit panovníky světa, aby společně čelili… Drakovi.
Rand al‘Thor totiž hodlá zlomit zámky Temného vězení. Věří, že nejprve je nutné zlo definitivně vypustit, než bude možné jej porazit. Má pravdu, nebo mu staré knihy i vlastní šílenství zatemnily mysl? Od Arythského oceánu po Aielskou pustinu lidé trpí, úroda hnije a Drak Znovuzrozený nese všechnu bolest světa. Je možné něco takového vydržet?
Vše je v pohybu, vše strhl nezadržitelný vír. Síly Světla i Stínu upírají zrak k jedinému místu a počítají ztráty. Nikdo není v bezpečí, každý skutek odvahy i slabosti má nedozírné následky. Třináctý díl Kola času, který sepsal podle poznámek legendárního Roberta Jordana jeden z nejobdivovanějších autorů moderní fantasy – Brandon Sanderson, umně balancuje na prahu největší bitvy, jakou kdy epická fantasy spatřila. V nakladatelství FANTOM Print (www.fantomprint.cz) dobře vědí, že na tento den se bude vzpomínat se ctí. A čtenáři to budou vědět také.

Sdílet 0

autoři
Robert Jordan | Brandon Sanderson
série
Kolo času 13. díl z 14
Další ze série
10. Křižovatka soumraku 2
11. Nůž snů
12. Bouře přichází
13. Věže půlnoci
14. Vzpomínka na Světlo
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Knihy » Goodreads Awards
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
936
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora