Neurologie pro studium i praxi E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Od prvního vydání knihy uplynulo více než 10 let. Neurologie byla v této době obohacena o nové poznatky, prodělala na základě klinických studii změny v terapii, klinické vedení nemocných nepochybně ovlivnily nové pomocné vyšetřovací metody. Všechny tyto změny zahrnuje nové vydání publikace. Učebnice je určena především mladým a… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od prvního vydání knihy uplynulo více než 10 let. Neurologie byla v této době obohacena o nové poznatky, prodělala na základě klinických studii změny v terapii, klinické vedení nemocných nepochybně ovlivnily nové pomocné vyšetřovací metody. Všechny tyto změny zahrnuje nové vydání publikace.
Učebnice je určena především mladým a začínajícím lékařům, logicky tedy rozsahem odpovídá znalostem potřebným pro studenty lékařských fakult. Pro svoji přehlednost a didaktičnost je kniha oblíbena i mezi lékaři ostatních lékařských oborů.
Je rozdělena do dvou částí – obecnou a speciální neurologii. Obecná neurologie shrnuje podstatné údaje o nervovém systému z preklinických oborů, které mají vztah ke klinické praxi. Odpadá tak povětšinou nutnost pracně vyhledávat tyto údaje v příslušných monografiích. Dále jsou uvedeny základní paraklinická (pomocná) vyšetření, jejichž znalost je z hlediska klinického neurologa nezbytná.
Speciální neurologie je členěna klasicky podle nozologických jednotek se snahou o logické a přehledné uspořádání. Charakteristika přibližuje základní problematiku, definice vymezuje chorobnou jednotku. Následují etiologie, patogeneze, klinické příznaky, důležitá pomocná vyšetření, diferenciální diagnóza a terapie.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 506 Kč Nápověda
Další knihy autora