Nesvá E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Kolikrát může člověk změnit sám sebe? Imogen je sirotek na útěku.Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná.Jule je společenský chameleon.Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá.Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení.Vražda, nebo dvě.Zlomené srdce, nebo hned tři.Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda.Americký sen, superhrdinové, tajní… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kolikrát může člověk změnit sám sebe?

Imogen je sirotek na útěku.
Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná.
Jule je společenský chameleon.
Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá.
Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení.
Vražda, nebo dvě.
Zlomené srdce, nebo hned tři.
Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda.
Americký sen, superhrdinové, tajní agenti a odpadlíci.
Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí.
Dívka, která odmítá být člověkem, jímž byla kdysi.

Autorka nezapomenutelného bestselleru Ostrov Lhářů přichází s novou knihou, mistrně napsaným psychologickým thrillerem, který vypráví o mladé, inteligentní a chladnokrevné ženě — právě tyto vlastnosti jí poslouží jako vstupenka do vysněného života. Je ale tento život skutečně její?

Lockhartová je autorkou románu Ostrov Lhářů (2014, česky Host 2015), který se stal bestsellerem New York Times. Mezi její další knihy patří Fly on the Wall (Moucha na stěně), Dramarama, The Disreputable History of Frankie Landau-Banks (Pochybná minulost Frankieho Landau-Bankse) a Ruby Oliver Quartet: The Boyfriend List, The Boy Book, The Treasure Map of Boys a Real Live Boyfriends (Kvartet Ruby Oliverové: Seznam kluků na chození, Klučičí kniha, Mapa klučičích pokladů, Kluci pro opravdický život.) Více informací naleznete na www.emilylockhart.com nebo na twitterovém profilu @elockhart.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Na tenhle titul jsem se těšila hlavně tomu, jak je napsaný - od konce do začátku. V knize se nachází celkem 19 kapitol - příběh začíná tou osmnáctou, po ní následují kapitoly 17-1. Kniha je pak zakončena kapitolou číslo devatenáct. Celé se to může zdát trochu zmatené nebo složité, ale ono to spolu vážně dobře funguje. V ději jsem se nijak moc neztrácela, akorát si stačilo zvyknout na to, že další kapitola se přihodila před tou nynější. Ačkoli jsem se na knihu opravdu těšila a byla na E. Lockhart zvědavá, Nesvá nenaplnila má očekávání. Neustále jsem měla takový pocit, jako bych už něco podobného četla/o něčem podobném slyšela. Zároveň jsem úplně nepochopila, co mi Nesvá měla předat - na začátku se tam sice rodila určitá myšlenka, kterou se dle mého nepodařilo úplně dotáhnout. Na autorku se ale zanevřít nechystám, mám tyhle dobře divný příběhy ráda. V merku mám Ostrov lhářů - doufám, že jestli se k němu někdy dostanu, tak nezklame.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 2 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě nijak neoslovila. Divně napsaná.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na to jak je kniha hodnocena, jsem čekala to nejhorší. Nicméně kniha mě mile překvapila a určitě doporučuji. Přečtena během dvou dni, čte se sama :-).

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 3 z 5 hvězdiček D. registrovaný uživatel

    knihu jsem si zakoupila jako nahodny vyber.... ctiva, ma to pribeh, dopadne vse tedy jinak nez se ceka....jsem spokojena :)

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Od knihy jsem neměla žádná očekávání. I přesto mě kniha velmi zklamala. Nevyhovovalo mně přeskakování děje. Všechny postavy mi byly od začátku nesympatické. Hlavní hrdinka na mě působila, že je zhýčkaná a že neví, co od života chce. Navíc konec byl neukončený.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 3 z 5 hvězdiček Natálie registrovaný uživatel

    Moc jsem nepochopila smysl této knihy - hlavní hrdinka utíká a dělá velmi nemorální věci. Přesto bylo v knize něco, co mě nutilo číst dál.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

  • 3 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Kniha má zajímavý příběh, místy není až tak čtivá, ale to opravdu jen místy a odkazuje na novodobé filmy. Je velmi originální.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774545

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora