Někdy krásná, jindy moudrá E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Naučte se využívat tajemství přirozeného cyklu ženské energie! Okouzlete všechny kolem sebe, probuďte svůj šestý smysl a dělejte věci ve správný čas. Objevte svou ženskost!     Kniha vám odhalí starobylou ženskou moudrost předávanou mezi ženami po staletí. Zjistíte, jak ji můžete využít, abyste životem procházela s větší lehkostí, s… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Naučte se využívat tajemství přirozeného cyklu ženské energie! Okouzlete všechny kolem sebe, probuďte svůj šestý smysl a dělejte věci ve správný čas. Objevte svou ženskost!
   
Kniha vám odhalí starobylou ženskou moudrost předávanou mezi ženami po staletí. Zjistíte, jak ji můžete využít, abyste životem procházela s větší lehkostí, s radostí a v souladu se svou duší. Naučíte se plout na vlně proměnlivé ženské energie v závislosti na hormonálních změnách v rámci vašeho měsíčního cyklu i celého života – ve správný čas budete činorodá, jindy se naopak zklidníte a ponoříte do svého nitra, abyste objevila sama sebe.

Kniha nabízí tipy a praktické rady, jak to všechno použít v každodenním životě: v partnerství a v rodině, v zaměstnání nebo při podnikání. Je však určena i mužům, kteří touží objevit tajemství žen a porozumět jim.

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 195 Kč Nápověda