Nejskrytější přání E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

MOŽNÁ JE TO VAŠE MĚSTO. MOŽNÁ JE TO VAŠE ULICE. MOŽNÁ JE TO VAŠE TAJEMSTVÍ. Při pohledu zvenčí může Sycamore Glen vypadat jako naprosto obyčejné ospalé maloměsto. Ale za bílými plaňkovými ploty leží pavučina tajemství utkaná od jednoho domu k druhému. Místní obyvatelé si v sobě nesou, stejně jako každý z nás, břemeno vlastní minulosti… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MOŽNÁ JE TO VAŠE MĚSTO. MOŽNÁ JE TO VAŠE ULICE. MOŽNÁ JE TO VAŠE TAJEMSTVÍ.

Při pohledu zvenčí může Sycamore Glen vypadat jako naprosto obyčejné ospalé maloměsto. Ale za bílými plaňkovými ploty leží pavučina tajemství utkaná od jednoho domu k druhému.

Místní obyvatelé si v sobě nesou, stejně jako každý z nás, břemeno vlastní minulosti – až do chvíle, kdy nehoda na koupališti naruší zdejší křehkou rovnováhu. A když závažné okolnosti donutí jednu ženu vrátit se po letech do Sycamore Glen, začíná se klubko sousedských vztahů a životů pomalu rozplétat.

Jediné parné léto odhalí dávno pohřbená tajemství a obyvatelé Sycamore Glen zjistí, že je nemožné skutečně znát ty, kteří jsou nám nejbližší. Je ale také nemožné milovat je a odpustit jim?

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
300
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Kristínová registrovaný uživatel

    Styl psaní bych přirovnala k Liane Moriarty, jednak tematikou a taky stylem vyprávění - každá kapitola je z pohledu jiné postavy, dějová linie díky tomu plyne rychleji a pomáhá mi více příběh pochopit. Do půlky to byla průměrná kniha, ale druhá poloviny knihy byla strhující, překvapivá. Tohle čtení se mi moc líbilo.

    Kniha, Mystery Press, 2017, 9788088096986

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda