Najdi si své prádlo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Skutečné příběhy s humorem a nadsázkou glosují to, co se v životě může stát i vám. Pokud milujete nevyzpytatelnost a jednostranné myšlení, stoupněte si v Praze - Dejvicích před ČVUT a najděte si manžela ‘ajťáka‘! Dvanáct pravdivých povídek z knihy „Najdi si své prádlo“ vypráví o trapných omylech jedné rodiny během třiatřicetiletého… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Skutečné příběhy s humorem a nadsázkou glosují to, co se v životě může stát i vám. Pokud milujete nevyzpytatelnost a jednostranné myšlení, stoupněte si v Praze - Dejvicích před ČVUT a najděte si manžela ‘ajťáka‘!

Dvanáct pravdivých povídek z knihy „Najdi si své prádlo“ vypráví o trapných omylech jedné rodiny během třiatřicetiletého manželství. Ve většině příběhů vytváří hlava rodiny jen těžko uvěřitelné situace. Ty jsou vtipné hlavně pro ty, kterých se bezprostředně netýkají. Odjezdy autem v bačkorách a pyžamu, psaní zkušebních testů ve škole místo účasti na rodičovské schůzce svého syna a mnoho dalších historek včetně té hudební a pořádkumilovné zaujme čtenáře svou bezprostřední opravdovostí. Z řady vybočují dva téměř kriminální příběhy, které autorka do své knihy zařadila pro svou autentičnost a cestovatelská povídka o setkání s hypnotizérem na zaoceánské lodi. Jako poslední stojí za zmínku příběh z imatrikulačního plesu v Lucerně, ve kterém je naruby úplně všechno.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Milan Nedvěd
jazyk
čeština
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Brisudová registrovaný uživatel

    Máte také ten pocit ,že když čekáte třeba u lékaře nebo cestujete vlakem tak se to strašně táhne? S touto tenkou knížečka neprohloupíte. Vtipně napsané zážitky autorky Vás pobaví a rozesmějí i kdyby jste nechtěli. Vřele doporučuji.

    E-kniha, Milan Nedvěd, 2012,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda