Náhradní kluk E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

To je to nejhorší možné načasování! Když Gia dostane kopačky od svého přítele na parkovišti těsně před začátkem školního plesu, musí rychle něco vymyslet. Vždyť o něm svým přátelům vyprávěla už celé měsíce a tuto noc jim měla dokázat, že Bradley doopravdy existuje. A tak se rozhodne oslovit neznámého kluka a poprosí ho o laskavost – jestli by… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

To je to nejhorší možné načasování! Když Gia dostane kopačky od svého přítele na parkovišti těsně před začátkem školního plesu, musí rychle něco vymyslet. Vždyť o něm svým přátelům vyprávěla už celé měsíce a tuto noc jim měla dokázat, že Bradley doopravdy existuje. A tak se rozhodne oslovit neznámého kluka a poprosí ho o laskavost – jestli by nemohl dvě hodiny předstírat, že je její přítel. A ona mezitím vymyslí, jak se dát s Bradleym zase dohromady. Akorát že po plese už nedokáže myslet na nikoho jiného než na svého náhradního kluka, kterého se ale nezeptala ani na jméno! Dokáže ho najít a vymotat se ze všech lží? A co se stane, až se do jejího života vrátí pravý Bradley?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
324
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Knihomolka registrovaný uživatel

    úžasná kniha, moooc doporučuji

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610361

  • 5 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Naučila jsem se, že když si chci u čtení odpočinout, nepřemýšlet a nechat se unášet příběhem, jsou knihy od K. West jasnou volbou! Ani v tomto případě tomu nebylo jinak a já jen upřímně doufám, že autorka ve svých knihách bude pokračovat i nadále. Tentokrát se kniha zaměřila na problematiku sociálních sítí – což jsem také uvítala. Popravdě jsem čekala, že psvého náhradníko kluka (jméno nebudu prozrazovat!) bude Gia hledat celou knihu, proto mě překvapilo, když bylo po pár stránkách jasno a příběh tak dostal úplně jiný směr. Což bylo ve výsledku příjemné překvapení a příběh nebyl alespoň z části tolik předvídatelný. Moc se mi líbila postava Náhradního kluka. Byl neskutečně sympatický, až mi ho pro Giu byla škoda. Ta naopak byla ze začátku velmi nesympatická, ale díky tomu mohla její postava projít proměnou k lepšímu. Autorka na Gie skvěle demonstruje dnešní posedlost mladých sociálními sítěmi, jejichž životními cíli se stávají spíše lajky, než reálné zážitky. Společně s tím také ukazuje na nedostatečnou komunikaci nejen v rodinných vztazích, ale i v těch přátelských. A poslední řadě si zde potvrzujeme, že lež má krátké nohy a pravda bude vždy nakonec odhalena. Tato kniha je nabitá poselstvími a poučeními pro mladší generaci, které jsou krásně provázány s roztomilým příběhem. Autorka tedy zvládla problematiku podat čtivým a zajímavým způsobem, za mě je tak tak jasných 5/5.

    Kniha, CooBoo, 2020, 9788076610361

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora