Myškinův problém

Autor Petr Novak

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Postava romantika zastává paradoxní pozici. Pro jedny je idiotem, pro druhé osobností s ideály, které tak rádi následujeme. Takže když se Markéta s Petrem na stránkách knihy potkají, vypadá to banálně, na přímočarou love story. Romantika v pravý čas, chtělo by se říct, na prahu dospělosti. Jenže z toho vznikne román o otcovství, které autor chápe… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Postava romantika zastává paradoxní pozici. Pro jedny je idiotem, pro druhé osobností s ideály, které tak rádi následujeme. Takže když se Markéta s Petrem na stránkách knihy potkají, vypadá to banálně, na přímočarou love story. Romantika v pravý čas, chtělo by se říct, na prahu dospělosti. Jenže z toho vznikne román o otcovství, které autor chápe jako univerzální fenomén. Nedostatek nebo naopak přebytek otcovských figur rozhýbe děj svižně napsané příběhové mozaiky, která se dá číst jako pocta jednomu náhodnému setkání, nebo jako pokání plynoucí z nedostatku citové výchovy.

Sdílet 0

Nakladatel
Pointa Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Anna Najmanová registrovaný uživatel

    Myškinův problém je citlivě napsaná kniha, která sem tam naťukne vážnější téma, které čtenáře vrátí na zem. Některé pasáže jsou na zamyšlení, a já radím zapojit mozek, stojí to za to. Myslím si, že si každý najde v knize něco, co někdy řešil, s čím se může nějak ztotožnit. Já jsem to tak třeba měla u téma školy. Nechat jí, nebo bojovat? Tahle kniha se mi moc líbila, je příjemně melancholická!

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076503229

  • 4 z 5 hvězdiček Helena Johnston registrovaný uživatel

    Když jste prožili roky kolem milénia, máte rádi červené a tluče ve vás srdce romantika, bude váš to bavit. Možná vás hlavní hrdina občas naštve, budete mu chctít něco říct, pošeptat, zakřičet...ale tak už to mezi příteli chodí. Rozhodně stojí za přečtení.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076503229

  • 5 z 5 hvězdiček Martin S. registrovaný uživatel

    Nevím proč, ale připomnělo mi to Samotáře. Knížka o zbloudilých dvacátnících, ale nebylo to vůbec špatné. Četlo se to jedním dechem.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076503229

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora