Monoklonální gamapatie klinického významu a další nemoci E-kniha

Monoklonální gamapatie klinického významu a další nemoci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Monoklonální gamapatie klinického významu (Monoclonal Gammopathy of Clinical Significance – MGCS) je nový zastřešující termín pro všechny formy poškození organismu monoklonálním imunoglobulinem, který je produkován malým nemaligním buněčným klonem, obvykle v nevysoké koncentraci. Tento monoklonální imunoglobulin má však potenciál způsobovat… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Monoklonální gamapatie klinického významu (Monoclonal Gammopathy of Clinical Significance – MGCS) je nový zastřešující termín pro všechny formy poškození organismu monoklonálním imunoglobulinem, který je produkován malým nemaligním buněčným klonem, obvykle v nevysoké koncentraci. Tento monoklonální imunoglobulin má však potenciál způsobovat velmi pestré formy poškození organismus.

Monografie poskytuje ucelené informace o těchto jednotkách s cílem napomoci včasnému rozpoznávání těchto velmi vzácných onemocnění. 
Pro léčbu těchto forem poškození organismu se osvědčila cílená léčba namířená proti klonu, který tento monoklonální imunoglobulin produkuje, tedy stejná léčba, jako se používá při mnohočetném myelomu či Waldenströmově makroglobulnemii.

Publikace je určena zejména hematologům, onkologům a internistům.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda