Moje sestra lže E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

POSEDLOST. ZRADA. ODCIZENÍ. A TAJEMSTVÍ UKRYTÉ V MINULOSTI… Jako malé byly sestry Lilian a Rosie nerozlučné. Po Lilianině odchodu na univerzitu se však začaly pomalu odcizovat, až je nakonec předčasná smrt rodičů od sebe odtrhla nadobro. Proto Lilian překvapí, když se jí po téměř třech letech bez kontaktu mladší sestřička ozve a chce si… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POSEDLOST. ZRADA. ODCIZENÍ. A TAJEMSTVÍ UKRYTÉ V MINULOSTI…

Jako malé byly sestry Lilian a Rosie nerozlučné. Po Lilianině odchodu na univerzitu se však začaly pomalu odcizovat, až je nakonec předčasná smrt rodičů od sebe odtrhla nadobro.

Proto Lilian překvapí, když se jí po téměř třech letech bez kontaktu mladší sestřička ozve a chce si promluvit. Než jí ale vyděšená Rosie stačí říct něco o tom, co se zdá být otázkou života a smrti, narazí do nich na zledovatělé silnici jiné auto a Rosie končí s těžkým poraněním mozku na jednotce intenzivní péče.

Lilian je přesvědčená, že nehodu někdo způsobil úmyslně a že odpovědi na otázky kdo a proč se musejí skrývat v sestřině minulosti. Jak postupně rozplétá tajemství uplynulých let, zjišťuje, že toho o Rosie ví mnohem méně, než si myslela. A že čím víc se blíží pravdě, tím větší nebezpečí jim oběma hrozí. Nic z toho ji ale v pátrání po odpovědích nemůže zastavit.

Jednou už svoji mladší sestru opustila. Podruhé to udělat nehodlá…

_____

Strhující psychologický thriller plný nečekaných zvratů, který by si neměl nechat ujít žádný příznivec Ruth Ware, B. A. Paris a Michele Campbell.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda