Modrá E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

„Co se stane, když je pravda unášena vlnami pryč z našeho dosahu…“Poklidný výlet na moři? Ani náhodou! Koupání v průzračné vodě a popíjení tropických koktejlů se až příliš brzy promění ve zlověstnou noční můru…Lana a její nejlepší kamarádka Kitty se vydají hledat svobodu a dobrodružství. Jejich sen volně cestovat se jim… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Co se stane, když je pravda unášena vlnami pryč z našeho dosahu…“Poklidný výlet na moři? Ani náhodou! Koupání v průzračné vodě a popíjení tropických koktejlů se až příliš brzy promění ve zlověstnou noční můru…Lana a její nejlepší kamarádka Kitty se vydají hledat svobodu a dobrodružství. Jejich sen volně cestovat se jim splní, když získají možnost plavit se na Modré – jachtě, která pluje z Filipín na Nový Zéland. Spolu se svými novými přáteli rychle podlehnou kouzlu vzdálených ostrovů a divokých večírků na jachtě. Z ráje se ale brzy stává peklo – Lana a Kitty zjišťují, že každý na palubě má nějaké tajemství, a navíc jeden z jejich nových přátel po jedné hádce záhadně zmizí...Nebezpečné vlny nedůvěry a lží ohrožují nezávazné letní dobrodružství na lodi, někteří se však svého vysněného ráje nehodlají jen tak vzdát… a to za jakoukoli cenu!Knižní trailer zde: https://www.youtube.com/watch?v=nVzbAKbETw88&feature=youtu.be.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Já jsem si díky autorce prožila skvělou plavbu na Modré, příběh mě pohltil, a já si užila takovou malou dovolenou s hrdiny knihy, vychutnávala prostředí, plavbu a pak i tu tíživou atmosféru, která nastala na lodi. Moc dobré čtení.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 3 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Dobrý námět, ale příběh se místy dost protahoval a ztrácel tak na napětí.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 4 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Lanna má pocit, že musí svůj život nějakým způsobem změnit, potřebuje nový impuls, a proto se rozhodne cestovat a to spolu s kamarádkou Kitty. Z Nového Zélandu je má odvézt jachta Modrá a to je začátek konec. Autorka rozehrává mistrně psychologickou hru, velmi dobře vykresluje jednotlivé postavy, ale také atmosféru a vztahy mezi jednotlivými aktéry příběhu.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 4 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Autorka mě opět velmi oslovila. Napínavý příběh, do kterého se lehce vžijete, atraktivní prostředí, vztahy. Ovšem jedno mínus kniha má, za které však autorka nemůže. A sice spoustu chyb, překlepů. Je to pro knihu obrovská škoda. Takže za příběh dávám 4,5 hvězdičky, nechci knize ubírat hodnocení.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 5 z 5 hvězdiček zizkovka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nemůže se člověk odtrhnout, skvělý thriller,... rozuzlení pravého poznání činu je pro Lannu i čtenáře až v závěru knížky, takže napětí až do konce. Doporučují přečíst!

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Šlechtová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Líbil se mi napínavý příběh, který člověka vtáhl do léta a prázdninové nálady. Nicméně celý dojem kazil špatný překlad se spoustou "poangličtěných" českých spojení jako je ..klouby prstů se protřela oči" nebo " všichni se je bez řečí oblékli" atd., které se z počátku jevily jako občasné překlepy, ale později se staly velmi rušivými elementy... až jsem zalitovala, že jsem si knihu nepřečetla v originále (zcela jistě bych ji poté ohodnotila mnohem lépe).

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 5 z 5 hvězdiček Aily registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, zajímavý příběh, nečekané rozuzlení. Doporučuji k přečtení.

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

  • 5 z 5 hvězdiček Božena Linhartová registrovaný uživatel

    Výborná kniha, četla se sama. Napínavé do poslední stránky, tak jak jsme u této autorky již zvyklí. Již teď se těším na její další knihy. Doporučuji super!

    Kniha, Grada, 2015, 9788024756899

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora