Lázně a clubbing v Budapešti. Cestovní průvodce E-kniha

Lázně a clubbing v Budapešti. Cestovní průvodce E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Město tepající energií, město tajemně nesrozumitelného jazyka a současně i jediné oficiální město lázní na světě. A je tak blízko na dosah! V našem průvodci není žádný zbytečný balast. Najdete tam jen to nejdůležitější, co potřebujete vědět, když chcete v tomhle městě relaxovat a pařit (což je opravdu skvělý nápad). Nejlepší web o cestování… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Město tepající energií, město tajemně nesrozumitelného jazyka a současně i jediné oficiální město lázní na světě. A je tak blízko na dosah! V našem průvodci není žádný zbytečný balast. Najdete tam jen to nejdůležitější, co potřebujete vědět, když chcete v tomhle městě relaxovat a pařit (což je opravdu skvělý nápad).

Nejlepší web o cestování slavanazdarvyletu.cz. Šíleně krásná místa a tipy na to, jak je vidět na vlastní oči.

Ivan Brezina (část o lázních) je autorem legendárního cestovního průvodce Cesty na východ (o pozemní trase z Česka do Indie) a jako novinář se specializuje hlavně na cestování.
Jan Strmiska (část o lifestylu) roky testoval holky a měl na starosti módu v časopise Maxim, šéfoval časopisu T3 (Tomorrow's Technology Today), vyvinul elektronickou hudební pilulku Audiopill a nyní zodpovídá za podobu cestovatelského portálu Sláva nazdar výletu.

Sdílet 0

Nakladatel
Sláva nazdar výletu
jazyk
čeština
Počet stran
24
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda