Kundaliní jóga jako cesta duše

Autor Satya Singh

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V knize postupujeme obratel po obratli vzhůru po páteři a ke každému obratli získáváme cvičení, afirmaci, psychospirituální souvislosti a krátký příběh. Může se podle ní cvičit jako podle programu na 1 040 dní (26 obratlů x 40 dní) nebo se dá číst jako studijní literatura k psychosomatice jednotlivých částí páteře. Zajímavý je i osobní příběh… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V knize postupujeme obratel po obratli vzhůru po páteři a ke každému obratli získáváme cvičení, afirmaci, psychospirituální souvislosti a krátký příběh. Může se podle ní cvičit jako podle programu na 1 040 dní (26 obratlů x 40 dní) nebo se dá číst jako studijní literatura k psychosomatice jednotlivých částí páteře. Zajímavý je i osobní příběh autora, sledujeme příběh individuálního duchovního vývoje. Texty doplňují četné obrázky, fotografie a případně i videonahrávky v němčině na webové stránce www.kundalini-yoga-seelenreise.info.

Autor se zaměřuje na vyladění vývojového procesu, ke kterému dochází během jednotlivých cviků a meditací, s úkoly duše, kterými podle jógové filozofie v daném životě prochází. Každý z 26 obratlů je jednou zastávkou na cestě duše.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Sport
Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček U modré kočky registrovaný uživatel

    Kniha nás zavádí skutečně hluboko do vlastní podstaty. Uvítala jsem praktické popsání toho, co znamená, když mě někde bolí, co se mi somatizuje. Kde si nesu bolesti duše na těle. A odpovídalo to. A pak cviky, které uvolňují nejen uzlíky na duši, ale i na těle. A povídání autora, nesmírně milé. Leč témata někdy velmi náročná.

    Kniha, Grada, 2021, 9788027117901

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda