Královsky spolu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Někteří muži se narodili zodpovědní, na některé byla zodpovědnost uvalena. Henry John Edgar Thomas Pembrook, princ z Wessca, právě dostal do svého urozeného klína obrovský náklad zodpovědnosti. A nezvládá to dobře. Královna Lenora nakonec souhlasí, že mu věnuje trochu prostoru. Jenže princ si chce hrát, a to rovnou v televizní reality show.  … Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Někteří muži se narodili zodpovědní, na některé byla zodpovědnost uvalena. Henry John Edgar Thomas Pembrook, princ z Wessca, právě dostal do svého urozeného klína obrovský náklad zodpovědnosti. A nezvládá to dobře. Královna Lenora nakonec souhlasí, že mu věnuje trochu prostoru. Jenže princ si chce hrát, a to rovnou v televizní reality show. 

Vítejte v pořadu Spřízněné duše: královská edice. Dvacet nejkrásnějších dívek s modrou krví usiluje o Henryho pozornost. Zaujme ho jen jedna. Sarah Mirabelle Zinnia von Titebottumová. Tichá a nenápadná. Naprosto Henryho okouzlí svým laskavým duchem a prostou krásou.

Ovšem Řím nebyl postaven za jeden den a starého psa novým kouskům jen tak nenaučíte. Henry si bude muset přestat hrát, pokud si chce udržet Sařinu náklonnost. 

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslava Vudarčiková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla doslova jedním dechem.

    E-kniha, Baronet, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček MR registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Mám moc ráda styl této autorky. A líbil se mi i celkově děj, vztah mezi hlavními protagonisty a hlavně konec. Prostě bomba.

    E-kniha, Baronet, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora