Kouzelná Paříž - Obchůdek s knihami E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Plachá majitelka knihkupectví Sarah Smithová dostala jedinečnou příležitost. Její kamarádka z Paříže jí nabídla, aby si spolu na půl roku vyměnily obchody! Není divu, že s tím Sarah okamžitě souhlasila – vždyť kdo by odmítl výlet do města lásky? Sarah kvůli tomu sice musí opustit rodné hnízdo, ale je přesvědčená, že ji čeká životní… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Plachá majitelka knihkupectví Sarah Smithová dostala jedinečnou příležitost. Její kamarádka z Paříže jí nabídla, aby si spolu na půl roku vyměnily obchody! Není divu, že s tím Sarah okamžitě souhlasila – vždyť kdo by odmítl výlet do města lásky? Sarah kvůli tomu sice musí opustit rodné hnízdo, ale je přesvědčená, že ji čeká životní dobrodružství. Představuje si, že dny bude trávit toulkami městem, ukusováním croissantů, popíjením café au lait a pozorováním lidí na Champs-Élysées. Ale opravdu bude v Paříži šťastná? Nebo zjistí, že skutečnost není ani zdaleka tak růžová, jak čekala?
 

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Má první kniha od Rebeccy Raisin a krásně jsme si sedly. Její styl psaní mě uchvátil. Když se dají dohromady dvě mé nejoblíbenější věci, věděla jsem, že to bude krásné. Paříž a knihy prostě dokonalost. Přesně ten typ knihy, který vyhledávám v období kdy je venku zima. Zachumlám se do deky, piju teplý čaj a nechávám se unášet příběhem. Autorka si vybrala téma záměny – tentokrát tu máme výměnu obchodů s knihami. Obě hlavní hrdinky byly sympaťandy. Moc jsem si čtení užila a moc ráda bych si od autorky přečetla i něco dalšího. Podle Goodreads má na kontě nejméně dalších 10 knih. Takže si myslím, že se máme na co těšit. Shrnula bych to jako milé nenáročné čtení, které si mě ale získalo a proto hodnotím plným počtem. Určitě doporučuji všem milovníkům romantiky a knih.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027150823

  • 4 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel

    Obchůdek s knihami bola príjemná oddychovka, v ktorej hlavnú úlohu zohrávali knihy. Trochu mi je ľúto, že sme sa najskôr nedočkali prekladu prvého príbehu o hlavnej hrdinke Sarah (osobne som mala na začiatku trochu pocit, že mi chýbajú niektoré informácie). Nehovorím, že príbehy sa nedajú čítať samostatne, ale rozhodne by bolo fajn, keby sme mali k dispozícii obe časti (najmä, čo sa týka romantickej linky).  Sarah bola dobrosrdečná, no trochu stiahnutá mladá žena. Bola to veľká knihomoľka a ešte k tomu mala vlastné kníhkupectvo, čo by určite bral nejeden z nás vášnivých čitateľov. Často snívala s otvorenými očami, dalo by sa povedať, že sa na svet dívala s ružovými okuliarmi a zbožňovala happyendy. Bohužiaľ, niektorí jej dobrosrdečnosť zneužívali a doslova jej skákali po hlave, napríklad zamestnanci parížskeho kníhkupectva. Priznám sa, že miestami mi na nej vadilo, že je až moc "uplakaná". Celý čas som čakala na moment, kedy konečne naberie odvahu, postaví sa sama za seba a nenechá ostatných, aby s ňou zametali.  Veľkým plusom tejto knihy je prostredie Paríža, ktoré autorka veľmi pekne opísala, doslova som cítila jeho atmosféru. Páčilo sa mi, že sa ani tak nezamerala na veľké, známe pamiatky, skôr sa nám rozhodla priblížiť menšie podniky, ktoré mali svoje osobité čaro. Spoznali sme nové mestá, dozvedeli sa niečo z kultúry, ochutnali domáce špeciality... až som mala chuť ísť sama navštíviť dané miesta. Kníhkupectvo v Paríži bolo krásne, no musím povedať, že veľkú časť príbehu mi ho trochu znechucovali jeho zamestnanci. Až na pár výnimiek tam pracovali ľudia, ktorí nedodržiavali pravidlá, správali sa arogantne, robili si, čo chceli. Mala som z nich pocit, že ich práca s knihami ani nebaví. Často som Sarah ľutovala, že s nimi musí pracovať. Našťastie, neskôr sa to zlepšilo.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027150823

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora