Klasické masáže E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Klasická (zdravotní) masáž se provádí na nemocných i zdravých jedincích. Na rozdíl od sportovní masáže, která je poskytována zdravým lidem za účelem regenerace… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže.
Klasická (zdravotní) masáž se provádí na nemocných i zdravých jedincích. Na rozdíl od sportovní masáže, která je poskytována zdravým lidem za účelem regenerace organismu, je zdravotní masáž jemnější a šetrnější, zaměřená na určité zdravotní problémy jedince.
Klasická masáž obsahuje sérii masážních hmatů, které se několikrát opakují v přesně stanoveném pořadí s dodržováním směru hmatů. Směr hmatů ovlivňuje správný účinek masáže, vykonává se po směru žilního toku krve, tedy směrem k srdci.
Důležitým činitelem účinnosti masáže je také její délka a doba trvání jednotlivých masážních hmatů. Starší, popř. citlivé jedince nebo děti se doporučuje masírovat nejdříve kratší čas a dobu trvání postupně prodlužovat. Celková masáž je ordinována lékařem a doporučuje se provádět 2× týdně.
Tuto knihu mohou využít studenti vysokých i středních škol a účastníci rekvalifikačních kurzů se zaměřením zdravotní masér, maséři ve zdravotnictví, fyzioterapeuti, ale i maséři sportovní a široká veřejnost.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Zdraví a Sport » Sport
Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 203 Kč Nápověda
Další knihy autora