Kapitoly z diferenciální diagnostiky v gynekologii a porodnictví E-kniha

Kapitoly z diferenciální diagnostiky v gynekologii a porodnictví E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po 45 letech se objevuje na našem odborném knižním trhu nová publikace s tématem diferenciální diagnostiky v gynekologii, doplněná o některé diferenciálně diagnostické problémy porodnické. Editování se ujal MUDr. PhDr. Pavel Čepický, CSc., kolektiv autorů tvoří naši přední odborníci. Knihu recenzoval doc. MUDr. Tomáš Binder, CSc. Kniha je určena… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po 45 letech se objevuje na našem odborném knižním trhu nová publikace s tématem diferenciální diagnostiky v gynekologii, doplněná o některé diferenciálně diagnostické problémy porodnické. Editování se ujal MUDr. PhDr. Pavel Čepický, CSc., kolektiv autorů tvoří naši přední odborníci. Knihu recenzoval doc. MUDr. Tomáš Binder, CSc.

Kniha je určena gynekologům a porodníkům na všech typech pracovišť a dále perinatologům, chirurgům, sestrám specialistkám – porodním asistentkám, ale i medikům.

Kniha poskytuje vypracované okruhy otázek, které lze využít jak k přípravě na atestaci, tak i ke zkouškám z oboru.

Lékaři dalších specializací ocení ve své praxi kapitoly o pánevní bolesti, mamárním diskomfortu, sexuálních dysfunkcích apod., zejména pokud se setkávají s těhotnými či puerperálními pacientkami. 
 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 502 Kč Nápověda
Další knihy autora