Ještě jedna lež E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Přesídlení do nového města pro ně mělo znamenat nový začátek. Když Kelsey poprvé odvádí svou malou dcerku do nové školky, v nejmenším netuší, že se všechno brzy obrátí v noční můru. Odpoledne totiž ve školce o holčičce nikdo nic neví. Žádné záznamy o jejím nástupu, žádný důkaz, že by tam jen před několika málo hodinami s matkou… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Přesídlení do nového města pro ně mělo znamenat nový začátek. Když Kelsey poprvé odvádí svou malou dcerku do nové školky, v nejmenším netuší, že se všechno brzy obrátí v noční můru.

Odpoledne totiž ve školce o holčičce nikdo nic neví. Žádné záznamy o jejím nástupu, žádný důkaz, že by tam jen před několika málo hodinami s matkou vůbec byla. Tím však spirála děsivých událostí teprve začíná.
Jakmile se Kelsey pokusí zkontaktovat svého manžela, zjistí, že zmizel i on. Nedá se mu dovolat a podle vedení školy, kam měl nastoupit jako nový zaměstnanec, nabídku práce nikdy nepřijal.

Tohle všechno Kelsey alespoň tvrdí, když je k případu povolán detektiv Paul Ryan. Tomu tu však od začátku něco nesedí a začíná si v její výpovědi všímat děr. Možná, že je Kelseyin manžel skutečně zapojený do únosu dcery, ale čím déle Paul s vyšetřováním pokračuje, tím více nesrovnalostí nachází. A pravda…

Pravda je pohřbená pod hluboko skrytými, důkladně střeženými tajemstvími, která nikdy nemají vyplout na povrch. A možná je pravda ještě o poznání víc znepokojující, než si detektiv Ryan vůbec dovedl představit.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Kniha mě nalákala hlavně svojí anotací a musím kladně hodnotit i obálku knihy. Příběh se četl vcelku dobře, ale kámen úrazu bylo to, že minulost hlavní postavy nebyla reálná a příběh tak nemohl být věrohodný. Líbilo se mi, že hned na začátku knihy se šlo k věci, ale následné vyšetřování, pokud se tomu tak dá říct, se nijak neposouvalo a to až do půlky knihy, kdy přece jen se chcete už nějak posunout a dozvědět se něco víc. Od druhé části knihy byl děj vcelku překombinovaný a nereálný, ale vychází to právě z minulosti hlavní postavy, která tu byla prostě ke škodě.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076251816

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 280 Kč Nápověda