Je v pořádku, že nejsi v pořádku

Autor Devine Megan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Megan Devine nabízí nový a ­hluboký přístup k ­prožívání zármutku a ­ke způsobu, jakým pomáháme lidem, které potkala životní tragédie. Megan zná zármutek dobře z­ obou stran: jako terapeutka i­ jako žena, která byla svědkem nešťastného utonutí svého milovaného partnera. A­ proto o nevyslovených pravdách o­ ztrátě, lásce… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Megan Devine nabízí nový a ­hluboký přístup k ­prožívání zármutku a ­ke způsobu, jakým pomáháme lidem, které potkala životní tragédie. Megan zná zármutek dobře z­ obou stran: jako terapeutka i­ jako žena, která byla svědkem nešťastného utonutí svého milovaného partnera. A­ proto o nevyslovených pravdách o­ ztrátě, lásce a ­uzdravení píše s­ hlubokým vhledem.

Vyvrací kulturně vynucovaný cíl návratu k­ normálnímu, „šťastnému“ životu a ­nahrazuje ho mnohem zdravější střední cestou, která nás vyzývá k ­budování života se zármutkem, bez toporné snahy o jeho překonání.

Prostřednictvím příběhů, životních tipů, výsledků výzkumů, tvůrčích postupů a ­přístupů založených na všímavosti nám nabízí jedinečného průvodce zkušeností, kterou ve svém osobním životě nebo v životech lidí, které milujeme, musíme projít všichni.

Je v­ pořádku, že nejsi v­ pořádku je kniha pro truchlící, pro ty, kteří je milují, a­ pro všechny, kteří se snaží o ­větší lásku k­ sobě samým i­ druhým lidem.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Nejlepší kniha o zármutku ze ztráty blízkého co jsem kdy četla. Dokonce bych řekla, že tahle je snad jediná svého druhu. Děkuji, Megan. Za to , že jsi v té knize sdílela i mé pocity a smutek ze ztráty blízkého. Naše společnost přistupuje k truchlícím špatně, odvrací se od bolesti, přílišné truchlení bere jako "nemoc" . Ale Láska , ta se neodvrací .... Knihu velmi doporučuji všem, kteří se "nestydí" za svou bolest.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027134984

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda