Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

Autor Jan Kraus

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem. Ale byznys mi pořád lezl do života. Buď proto, že… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy.

Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí. Nejsem a nechtěl jsem být byznysmenem. Ale byznys mi pořád lezl do života. Buď proto, že nebylo na živobytí, nebo proto, že padl komunismus. Pokaždé mi výrazně změnil život. Byznys nejsou jen příjmy, výdaje, zisky atd. Ale především příběh, který chodí s ním.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 19 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Marcela Geryková MONETA Money bank registrovaný uživatel

    Nijak mě nenadchla... čekala jsme více

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Mandulová registrovaný uživatel

    Osoba Jana Krause je dnes pevně spjata výhradně s několikátou verzí talk show s červeným kanape, kdy v divadle zpovídá postupně několikero hostů a více či méně úspěšně baví přítomné publikum a později v sestřihu i televizní diváky. S ohledem na dobu trvání show je nutno podoktnout, že spíše velmi úspěšně, cesta k tomuto výsledku však byla dlouhá a její zákulisí není jednoduché. Právě o této cestě, ale i o dění „za oponou“ nejen tohoto pořadu, ale celkově všech ostatních aktivit autora, vás provede kniha Můj soukromý buzynes, kterou Jan Kraus vydal v roce 2018. Shrnuje v ní důležité milníky svého života od dětství přes všechny možné i nemožné nástrahy života v různých časech. Kniha je opravdu skvělá a nemohu jinak než ji doporučit každému, kdo si rád poslechne zábavně podanou životní historii jednoho nesmírně zajímavého člověka, a přitom jako příjemný vedlejší produkt vyslechne jeho rady a tipy, jak na podnikání a jednání s lidmi různého postavení a charakteru, což považuji za cenné poselství pro každého.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 5 z 5 hvězdiček Tomas Trnka registrovaný uživatel

    Mám rád ironický humor a pana Krause. Při čtení jsem se nepřestal smát.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 5 z 5 hvězdiček Richard registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prostě pan Kraus. Za mě výborné.

    E-kniha, BizBooks, 2018,

  • 4 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Možná jsem čekala víc, něco více konkrétního.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Staňková registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem koupila příteli k Vánocům a musím říct, že jsem ho ještě nikdy neviděla se nad knihou takhle smát. Myslím ale, že to chce mít pochopení pro krausovský humor a nečekat od knihy, že tam bude prvnoplánový humor. Je to spíše vyprávění ze života.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana Fridrichová registrovaný uživatel

    Pokud máte Jana Krause jen za ironického baviče či floutka z filmů sedmdesátých a osmdesátých let - tak v této knize se setkáte s "živým" příběhem člověka, který byl a je tím vším, ale i mnohým navíc. Překvapivě zajímavý profesní i rodinný život osvětluje mnohé z toho, čeho jsme diváky již po mnoho let na mnohých TV kanálech.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

  • 4 z 5 hvězdiček Martin Paseka registrovaný uživatel

    Knížka je fajn. No a ještě lepší je, kdy si člověk při čtení doslova umí představit pana Krause - jak vykládá své příběhy naživo. Problém vidím snad jen v tom, že musíte mít pozitivní zkušenost s autorem. Pokud ji nemáte, tak knihu budete číst s odporem a je dosti možné, že ji ani nedočtete.

    Kniha, BizBooks, 2018, 9788026507352

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda