Jak nebýt kluk

Autor Robert Webb

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nebrečte, pijte pivo, nemluvte o svých citech, jezte maso, buďte tvrdí — a budou z vás chlapi. A nebo taky ne. Britský komik Robert Webb se ohlíží za svým životem — od prvních školních lásek až po chvíli, kdy zjistí, jak skvělé je někoho rozesmát; od ztráty milované matky až po … Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nebrečte, pijte pivo, nemluvte o svých citech, jezte maso, buďte tvrdí — a budou z vás chlapi. A nebo taky ne.

Britský komik Robert Webb se ohlíží za svým životem — od prvních školních lásek až po chvíli, kdy zjistí, jak skvělé je někoho rozesmát; od ztráty milované matky až po okamžik, kdy se sám stal manželem a otcem. Při vzpomínání rozebírá absurdní očekávání, se kterými se chlapci a muži celý život potýkají, a dělá si legraci ze všech nevyřčených pravidel mužnosti a chlapáctví.

Jak nebýt kluk je neuvěřitelně zábavná i dojemná kniha o očekáváních a vztazích, které z Roberta udělaly muže, o tom, co učíme své syny a dcery a že někdy se sice snažíme být nezlomnými hrdiny, ale ve skutečnosti se chováme jako buranští padouši. Webb v sobě zároveň nezapře komika: Jak nebýt kluk není ani tak společenská analýza jako spíš osobní zpověď, při níž se nejde pro vtip ani ostřejší slovo daleko. Ale ať už píše o sexu, vztazích, nebo vlastních emocích, vždy se kromě vtipné pointy snaží najít onu hranici, kde končí výchova sebevědomých a citlivých kluků a kde začíná toxická macho kultura.

––––

Jednoduše geniální. Opravdu jsem plakala. A opravdu jsem se smála nahlas. Je to hlubokomyslná, dojemná, osobní i všeobecně platná kniha. Moc se mi líbila.
– J. K. Rowlingová

Webbovo líčení sebe samého jako smolařského outsidera, který se snaží prodrat přes balvany po zatarasené cestě mužnosti, je živé a neuvěřitelně vtipné.
– The Guardian

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda